Cruisen met de AIDAbella

Cruisen met de AIDAbella

Bekijk ons cruise aanbod AIDAbella Het cruiseschip AIDAbella heeft een andere sfeer dan het gemiddelde cruiseschip. Wat het precies is, daar is moeilijk de hand op te leggen. Als Captain Crui...

Bekijk ons cruise aanbod

 

AIDAbella

Het cruiseschip AIDAbella heeft een andere sfeer dan het gemiddelde cruiseschip. Wat het precies is, daar is moeilijk de hand op te leggen. Als Captain Cruise een suggestie moet doen, dan zeggen we het is 't ongedwongen, de losse stijl die Nederlanders zo vaak aanspreekt, de sfeer van alles kan maar niets moet. Maar misschien is het beter dat u zelf ervaart hoe het is om te cruisen op de AIDAbella.
Maar liefst 3000 m² groot is het Theatrium. Dit bruisende middelpunt van het cruiseschip AIDAbella zal de rode draad van uw cruisevakantie zijn. Hier gebeurt het: mooie shows, gezellige pubs, leuke winkels. Over 3 dekken verdeeld is er voor iedereen wat te doen.

Wellness op AIDAbella

De reizigers op de AIDAbella die van sport houden zijn aangemonsterd op het juiste cruiseschip. er is een keur van fitness- en sportmogelijkheden. Het Wellness Centrum is prachtig. Op maar liefst 2000 m² treft u vele behandelkamers, sauna's, jacuzzi's en thermale baden.

Kenmerken

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2008
Gerenoveerd:
Passagiers
Maximum passagiers: 2050
Dekken
Aantal dekken: 13
Aantal hutten: 1029
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 69.203 (BRT)
Lengte: 251,89 (m)
Breedte: 32,2 (m)
Diepte: 7,2 (m)
Kruissnelheid: 20 (knopen)
Voltage: 110/220 (V)
Faciliteiten
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 4
Specialiteitenrestaurants: 4
Bioscoop: ja
Casino:ja
Discotheek: ja
Bemanning
Nationaliteit officieren: Duits
Aantal bemanningsleden: 607
Valuta aan boord euro