Cruisen met de AIDAaura

Cruisen met de AIDAaura

Bekijk ons cruise aanbod AIDAaura AIDAaura is voor een breed publiek eigenlijk een allemansvriend. Het schip heeft -zeker voor zijn bescheiden afmetingen- een indrukwekkend aantal faciliteiten. Om...

Bekijk ons cruise aanbod

AIDAaura 

AIDAaura is voor een breed publiek eigenlijk een allemansvriend. Het schip heeft -zeker voor zijn bescheiden afmetingen- een indrukwekkend aantal faciliteiten. Omdat dit cruiseschip van AIDA Cruises niet te groot is, blijft het intiem. Door deze aspecten voelt een ieder zich op de AIDAaura thuis. Een stukje thuis op het water.

De nadruk bij de faciliteiten en excursies ligt op sportieve uitdagingen. Zo kunt u als uw cruiseschip AIDAaura de juiste plaatsen aandoet bijvoorbeeld duiken, golfen of mountainbiken. Blijft u aan boord dan gaat u heerlijk fitnessen of doet een balsport. Misschien gaat u wel lekker zweten bij het spinnen. Daarna een verkwikkende douche en relaxen in een jacuzzi.

Diner kunt u in diverse buffetrestaurants bijv.  het Calypso restaurant of in het Selection restaurant (hoogte punten van alle AIDA restaurants).

Kenmerken

 

Bouwjaar
Bouwjaar van het schip: 2003
Gerenoveerd: 2013
Passagiers
Maximum passagiers: 1266
Dekken
Aantal dekken: 12
Aantal hutten: 633
Technische gegevens:
Bruto tonnage: 42280 (BRT)
Lengte: 202,85 (m)
Breedte: 28,1 (m)
Diepte: 6,2 (m)
Kruissnelheid: 21 (knopen)
Voltage: 220 (V)
Faciliteiten:
Fitness, Spa (nudisten zone), kapsalon: ja
Liften: ja
Zwembaden: 2
Restaurants: 3
Specialiteitenrestaurants: 1
Bioscoop: nee
Casino: nee
Discotheek: ja
Bemanning:
Nationaliteit officieren: Duits
Aantal bemanningsleden: 418
Valuta aan boord euro

 

5