Menu

Riviercruise Alina

Het schip Alina is sinds 2011 in de vaart en komt op bijzondere plekken. Het cruiseschip beschikt over twee restaurants. U kunt hier op elk moment aanschuiven voor lunch of diner. Aan boord vindt u ook een ontbijtbuffet met een breed scala aan warme en koude gerechten. In de middag kunt u een heerlijk kopje koffie of thee drinken met een gebakje. Bovendien biedt de Alina heerlijke Europese en vegetarische menu’s en snacks aan. Ontspan in de lounge en geniet van alle gemak van uw drankenkaart met ruime keuze. Het schip is uitgerust met een groot zonnedek zodat u de omgeving kunt bekijken.

Voor een leuke middag kunt u gebruikmaken van het shuffleboard of een gezellig potje mini-golf spelen. Aan de achterzijde van het schip is een comfortabel ingerichte Lido-bar. Daarnaast kunt u ook uw tijd besteden op de Alina in het boetiekje.

Tijdens de cruise kunt u heerlijk wandelen door het gezellige Amsterdam, de binnenstad van Dordrecht ontdekken en het mooie Rotterdam bezoeken.

Voor avondentertainment wordt er natuurlijk ook gezorgd. Geniet van de verschillende gastoptredens van Ronny Lee, Pino Baresi & The Unforgettables! Drink een heerlijke cocktail in de bar en dans de sterren van de hemel tijdens één van de leuke gastoptredens

Riviercruise Alina Nederland

Inclusief:

✔ Busvervoer Bornem naar schip vv
✔ Cruise o.b.v. all inclusive (ontbijt/lunch/diner)
✔ Dag 1 en dag 3 uitgebreide lunch (4 gangen) inclusief dranken
✔ Early check-in rond 11.00 uur eerste dag
✔ All-inclusief dranken conform drankenkaart
✔ Unieke route
✔ Welkomstcocktail tijdens eerste dineravond
✔ Gala-avond op laatste avond
✔ Discobar
✔ Gastoptredens van Ronny Lee, Pino Baresi & The Unforgettables
✔ Kofferservice op dag 1 en dag 3
✔ Alle havengelden en taxen
✔ Wi-Fi
✔ Fooien
✔ Toeristenbelastingen

Voor meer info en reserveringen:

Telefoon: 088 501 8 501 of België  0475 930 556

E-mail adres: [email protected]

Inschrijfformulier: klik hierOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan