TUI Cruises

TUI Cruises

Bekijk ons cruise aanbod Het Duitse TUI Cruises is gevestigd in Hamburg en werd opgericht in 2008. De vloot van TUI Cruises bestaat uit 8 schepen en kenmerkt zich door de echte Duitse gemutlichkei...

                                                                             Bekijk ons cruise aanbod
Het Duitse TUI Cruises is gevestigd in Hamburg en werd opgericht in 2008. De vloot van TUI Cruises bestaat uit 8 schepen en kenmerkt zich door de echte Duitse gemutlichkeit , waarbij genieten voorop staat.
De vloot bestaat  inmiddels uit Neue Mein Schiff 1 & 2 en Mein Schiff 3 tot Mein Schiff 6 .  Alle schepen beschikken over een groot recreatiegebied met tal van open ruimtes, ruime balkons en Nespresso-machines in de hutten. Bovendien biedt het grote zwembad, de hangmatten op het zonnedek en een groot spa-gebied op de schepen een perfecte ontspanning.

Aan boord geldt het Premium all Inclusief concept en hoge kwaliteit zonder extra kosten! Aan boord van het schip zijn de premium drankmerken en vele verschillende cocktails inbegrepen. Ook zijn de fooien inclusief. Laat u verrassen door de gastronomische hoogtepunten in de restaurants, want naast het restaurant Atlantik en buffetrestaurant Anckelmannsplats , kunt u ook genieten van diverse specialiteiten restaurants. Er zijn diverse restaurants waar men uit kan kiezen, zoals een Sushi Bar, steakhouse, Surf & Turf en niet vergeten het gourmetrestaurant Richard's Bistro.  Voor alle passagiers is er gratis toegang tot de fitness en de Wellness ruimte met sauna, dus aan boord van de Mein schiff schepen is er veel te doen voor echte sporters en passagiers die heerlijk willen relaxen. De bemanning is zeer vriendelijk en behulpzaam. De hutten zijn prachtig ingericht en stralen een ontspannen sfeer uit.  

Specialiteiten restaurants

Restaurant Atlantik, buffetrestaurant Anckelmannsplatz, steakhouse Surf & Turf, gourmetrestaurant Richard's. Bistro's: wellness bar La Vida Sana, Cliff 24 Grill, vishuis GOSCH Sylt, Italiaanse bistro La Vela, Sushi in de Blaue Welt Bar, Tapas y Más Bar.

Lounge's en Bar

Himmel & Meer Lounge met een  uitzicht, Spielplatz: casino en lounge, TUI Bar: communicatiepunt, Blaue Welt Bar: verdeeld over drie dekken, Netz Bar: multimedia- en internetcafé, X-Lounge: privé lounge voor suite gasten, Aussicht Bar: buiten ontspannen, Nasch Bar: koffiehuis en ijs, Versteck Bar: theaterbar, Vinos Vinothek: wijnproeverij en -winkel, Unverzicht Bar: pool bar, Abtanz Bar: discotheek.

Sport / Wellness

Sportterrein met basketbalveld, golfsimulator, ruimte voor yoga en meditatie, fitnessruimte, schoonheidskliniek, sauna en stoombaden, Oase Centrum, privé spa suites, zoutwaterbaden, massages (sport-, hot stone en shiatsu)