Silversea Cruises

Silversea Cruises

Silversea Cruises De rederij Silversea Cruises staat voor ultra luxe cruises. Dat was van het begin het devies van Silversea, en dit is ook zeker voelbaar zodra u aan boord stapt. Deze cruiseline ...

Silversea Cruises

De rederij Silversea Cruises staat voor ultra luxe cruises. Dat was van het begin het devies van Silversea, en dit is ook zeker voelbaar zodra u aan boord stapt. Deze cruiseline is voor de echte levensgenieters onder ons.

Cruiseline Silversea: Ultraluxe cruises

De persoonlijke service, de intieme sfeer op de kleinschalige cruiseschepen van cruiseline Silversea, het All inclusive concept, dit alles garandeert u een geweldige verwennerij. Een cruise aan boord van Silversea is van sublieme klasse, u geniet van overheerlijke diners, interessante lezingen, klassieke optredens, transfers naar het centrum van de havenplaats, en uiteraard van uw luxe suite.

Boek nu uw cruisevakantie met Silversea Cruises. Hulp nodig? Bel met onze cruise-experts 088 501 8 501

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intieme, boutique cruiseschepen met alleen suites

Alle accommodaties aan boord van de luxe Silversea cruiseschepen zijn suites, waarvan maar liefst 80% voorzien van eigen teakhouten balkon. U geniet van uitzonderlijke butlerservice, die is inbegrepen bij alle suites, evenals de fooien.

De kleine, luxe schepen zijn ideaal om de wereld te verkennen. Maar liefst 800 bestemmingen worden aangedaan, waarbij geen enkel continent wordt overgeslagen. De intieme, ultraluxe cruiseschepen van Silversea kunnen door smalle wateren varen, pal naar het hart van een stad, of aan een pier aanleggen waar anderen voor anker moeten gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Culinair genot op All inclusive cruise

Befaamd wegens de culinaire uitmuntendheid, biedt Silversea Cruises een ruime keuze aan dinermogelijkheden, op basis van open dinerzitting, alsmede de mogelijkheid tot het dineren in een aantal specialititeitenrestaurants. Ervaar het gemak, het comfort en de waarde van een all inclusive cruisetarief dat het meeste van uw aanboord uitgaven dekt.

Silversea is eigendom van één familie, die tevens de organisatie beheert: de familie Lefebvre uit Rome. Hierdoor is de trots in eigendom voelbaar, evenals de echte Italiaanse passie om het beste van het leven te omarmen. Door deze persoonlijke inzet wordt de hoge standaard van ultraluxe cruisen in stand te gehouden – die vanaf het begin Silversea heeft gesierd.