Seadream Yacht Club

Seadream Yacht Club

Bekijk ons cruise aanbod Seadream Yacht Club Cruisen op een groot ‘privejacht’ Er kunnen slechts 110 passagiers inschepen aan boord van de prachtige cruiseschepen Seadream 1 en 2. Passagiers di...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Seadream Yacht Club

Cruisen op een groot ‘privejacht’

Er kunnen slechts 110 passagiers inschepen aan boord van de prachtige cruiseschepen Seadream 1 en 2. Passagiers die varen op een cruiseschip van rederij Seadream Yacht Club  behoren tot de happy few van de wereld. Aan boord treffen we louter actieve welgestelde mensen met de nodige reiservaring. Zij voelen zich niet thuis aan boord van grote cruiseschepen, maar zoeken bewust naar intieme en weldadige luxe. Dit is exact wat de Seadream Yacht Club te bieden heeft. De rederij vaart onder de Noorse vlag en de crew bestaat uit maar liefst 95 personen. Zij staan 24/7 klaar om aan alle mogelijke wensen van de cruisepassagiers direct gehoor te geven.

 
Aan boord bij Seadream

De elegante cruiseschepen zijn werkelijk van alle gemakken voorzien, maar grote luidruchtige shows en een drukke bar zult u niet aantreffen. Alles aan boord is vervaardigd van eerste klas materialen, stijlvolle lounges en brede teakhouten dekken. Een wandeling over een Yacht van Seadream is een feest op zich. 

Het uitgebreide watersportplatform biedt tal van mogelijkheden tot watersport. Snorkelaccessoires, waterscooters en kajaks met deskundige begeleiding zijn als vanzelfsprekend bij de passageprijs inbegrepen. 

Bij het zwembad kunt u heerlijk ontspannen. In de uitgebreide Spa met massageruimtes, stoomdouches en sauna treft u zeer toegewijd en gekwalificeerd personeel. De meeste massages vinden overigens in de buitenlucht plaats op een hiervoor speciaal gereserveerd deel op het dek. Het ruisen van de zee op de achtergrond tijdens een goede massage, wat kan het leven mooi zijn als u cruiset met Seadream.

De Seadream suites

Het woord ‘hut’ kunnen we onmogelijk gebruiken als we over Seadream Yacht Club spreken. Stateroom of suite dekt wel de lading. Ruim en klassiek/modern ingericht met prachtig meubilair. Fantastische bedden met exclusief linnengoed. Een goed geoutilleerde badkamer. Internet acces, IPod docking station en verder alles wat u op een ultra luxe jacht tijdens uw cruisevakantie mag verwachten.

 

Culinair a la Minute

Cruiserederij Seadream wint regelmatig prijzen met haar torenhoge niveau op culinair gebied. De overheerlijke gerechten worden allemaal a la minute bereid met verse ingrediënten. De lunches en diners aan boord van de Seadream schepen zijn een culinair feest. De huisselectie van goede wijnen is bij de prijs inbegrepen. Het restaurant is intiem en gezellig, het is ook mogelijk aan dek van het cruiseschip te dineren.

 

Cruisevakantie a la Seadream

Er staan vele extra’s ter beschikking voor de Seadream passagiers. Populair zijn de Balinese lounge-bedden aan dek. Heel gezellig en lekker zijn de kaviaar en Champagne party’s. 

De service aan boord is excellent. Altijd is er een crewmember onopvallend in de buurt die u voorziet van een krachtige espresso, een heerlijke cappuccino, een goed glas wijn of een vers geperste jus d’orange. Het is heel comfortabel dat dit zonder bijbetaling geschiedt. De sfeer aan boord van een Seadream cruiseschip is altijd informeel en ontspannen. Geen stropdassen en smokings maar  prettig casual.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De activity director zal u uitgebreid informeren over de individuele excursie mogelijkheden. Deze kunnen worden uitgevoerd met privéchauffeur, maar ook gewoon op de fiets. Goede fietsen en/of mountainbikes staan glimmend gepoetst op u te wachten. 

Als u in staat bent om extra wensen te bedenken; vervulling van die wens is slechts een vraag verwijderd. Kortom, cruiserederij Seadream biedt haar passagiers een zee aan onverwachte mogelijkheden.