Seabourn

Seabourn

Bekijk ons cruise aanbod Seabourn staat voor absolute topklasse in cruisen. Seabourn werd in 1987 opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen: het aanbieden van de meest luxe cruises aan...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Seabourn staat voor absolute topklasse in cruisen. Seabourn werd in 1987 opgericht met een duidelijke filosofie voor ogen: het aanbieden van de meest luxe cruises aan boord van de meest unieke, elegante schepen ter wereld. Een soort luxe all-inclusive met de beste wijnen en zelfs champagne, maar dan zonder zo’n vervelend bandje.

De rederij wil daarmee de klant aanspreken die in ultieme luxe aan boord van Seabourn Cruise Lineeen luxe hotel de beste kamer reserveert en die aan boord van een schip een suite neemt. In een ruim en elegant kader dient de verwende gast een sfeer terugvinden die past bij zijn eigen levensstijl. Het peil van de persoonlijke service aan boord van Seabourn schepen ligt dan ook even hoog als in de beste hotels en restaurants aan land.

Door hun formaat en slanke uiterlijk zien de schepen er meer uit als luxe privéjachten dan  cruiseschepen. Men verblijft in uiterst luxueuze en zeer ruime suites, allen voorzien van grote ramen, een aparte zithoek, koelkast, televisie en video en veel bergruimte. De minibar is goed voorzien van heerlijke drankjes die u zelf vooraf kiest. In de ruime badkamer met twee wasbakken hangt uw badjas klaar en ook vindt u in de hut gepersonaliseerd briefpapier.

Uitstekende bemanning aan boord van Seabourn De zorg van de bemanning is professioneel, nauwgezet en vriendelijk. Heeft u de ene dag bij de borrel een gin-tonic genomen, dan hoeft u de volgende dag alleen maar te denken aan een drankje en ze komen het al brengen.

Voor mensen die houden van een luxe, exclusieve verwencruise, waar het hen aan niets zal ontbreken en men geen fooien accepteert, is de ‘Seabourn Style’ het juiste antwoord.

Inspanning en ontspanning
Het culinair niveau aan boord zal uw stoutste dromen zeker overtreffen en u dineert dagelijks op absoluut topniveau met een uitmuntende bediening in het bijzonder smaakvolle, elegante restaurant. Alle maaltijden worden geserveerd met aangepaste en zéér goede wijnen, welke uiteraard inclusief (in uw reissom) zijn. De aangeboden service van de vriendelijke bemanning is vlekkeloos. Opvallend is ook dat u in uw suite kan dineren… met restaurantbediening! En natuurlijk is er 24 uur roomservice met de mogelijkheid kaviaar te bestellen, wat andermaal inclusief is.

Marina platform SeabournOp het teakhouten dek is veel plaats om te zonnen. Er is een buitenzwembad, een drietal whirlpools, een sauna, stoombad en massageafdeling. De schepen beschikken achterop over een Marina platform van waaraf watersporten als surfen, zwemmen, waterskiën en duiken kunnen worden beoefend.

Tijdens de cruises kan men veel leren van hetgeen vakkundige gastsprekers te vertellen hebben over uiteenlopende onderwerpen en over wetenswaardigheden van de te bezoeken bestemmingen.

Verwacht geen Broadwayshows, maar er zijn toch verrassend veel publieke ruimtes aan boord. Bovendien zijn er extra's die niet aan boord plaatsvinden: een etentje 's avonds op het strand onder de palmbomen, een uitstapje op het land naar een één of andere bezienswaardigheid of een bezoek aan een cultureel evenement.


Het publiek
Seabourn-klanten zijn enthousiast over hun rederij. Maar liefst 60% bestaat uit repeaters. De nieuwe klanten van Seabourn zijn jonger; het zijn actieve zakenmensen. Zij willen tussen hun drukke bestaan door even genieten van complete luxe. Lekker alles perfect verzorgd. Seabourn springt hier goed op in door de faciliteiten aan boord ook op de leest van 40-50 jarigen te schoeien.
The Club is een leuke mix van lounge, bar, disco en nachtclub. The Marina en Fitness bieden actieve ontspanning. The Observatorium Bar dient als lounge en als piano-bar. De optredens in het theater zijn flitsend en modern.

Seabourn ontvangt regelmatig de hoogste onderscheidingen en de meest lovende kritieken. Op dit soort cruiseschepen komt u vaak interessante mensen tegen met wie je een goed gesprek kunt voeren. Toch blijft het een heerlijke spontane, ongedwongen en vooral ontspannen sfeer. Alsof u op een groot privéjacht verblijft!

Verschillende klassen schepen
Cruiseschip Seabourn Quest staat voor intieme luxe, copieuze diners, heerlijke wijnen, ultieme service. Het schip is geweldig, maar wordt overtroffen door het personeel. Met zichtbaar plezier helpen de 335 crewmembers de maximaal 450 passagiers. Zij zorgen er voor dat iedereen zich comfortabel voelt en zich heerlijk de luxe faciliteiten in een verfijnde en elegante ambiance laat aanleunen.

De Seabourn Sojourn is het zusterschip van de Seabourn Odyssey en vaart sinds juni 2010 over de wereldzeeën. En met verve, want de Seabourn Sojourn is vernieuwend op alle vlakken, zonder haar elegantie te verliezen. Integendeel! 

Seabourn Encore

Het super-de-luxe cruiseschip Seabourn Encore streelt al uw zintuigen. U heeft ogen te kort. U ruikt 's morgens vers brood en 's avonds heerlijke gerechten. U luistert naar sfeervolle muziek. U voelt....dat het goed zit. 

Seabourn Encore in alles verfijnd

Wat Captain Cruise opvalt aan boord van de Seabourn schepen is dat het luxe is, maar tegelijkertijd zo relaxed is. Geen stijve stropdassen, maar casual geklede reizigers die genieten van het goede van het leven. Men houdt van verfijnd en dat is het in alle facetten: het eten, de wijnen, het personeel, de inrichting, het entertainment, het gezelschap en zelfs de bestemmingen.

Op de Encore is een extra dek geplaatst ten opzichte van de andere Seabourn cruiseschepen van dezelfde klasse. Op dit dek treft u met name publieke ruimtes aan. Het gevolg is dat er niet veel meer passagiers zijn, maar dat er juist meer ruimte is per opvarende. Tel dit op bij de bijna één-op-één verhouding tussen passagiers en personeelsleden en we kunnen concluderen dat Seabourn met de Encore in de top van de cruisewereld meedraait. Klasse en sfeer, wat wilt u nog meer.

 

Alle schepen hebben precies de juiste grootte om ook kleinere en exclusieve havens aan te doen.

Stemmig versierde lounges, een fijnproevers restaurant met vrije tafelkeuze, casino, bar, sauna, stoombad, schoonheidssalon, fitnessclub, openluchtzwembad en een uitgekiend amusementsprogramma, er is werkelijk voor iedereen van alles wat.

Routes
Om Kaap Hoorn varen en tijdens uitstapjes aan land overweldigd worden door de weelderige natuur en de levensvreugde van de Zuid-Amerikanen. Of gecharmeerd raken van de Seabourn Cruise Line Londenhartelijkheid van de bewoners van de Caribische Eilanden? Misschien komt u volledig tot rust bij de aanblik van de indrukwekkende landschappen van Scandinavië of van de fascinerende verscheidenheid van het Middellandse Zeegebied? Ook het verre Azië heeft alles om u in zijn ban te brengen. Aan droomroutes geen gebrek en welk avontuur u ook kiest, het is volop genieten geblazen, aan boord van uw Seabourn luxejacht komt u werkelijk niets te kort.