Royal Caribbean International

Royal Caribbean International

Bekijk ons cruise aanbod Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote "Wow" gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden,golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven ...

 Bekijk ons cruise aanbod

 

Royal Caribbean is dé cruiselijn die zorgt voor het grote "Wow" gevoel met haar Flowrider-simulator, klimwanden,golfbanen, bubbelbaden met glazen wanden die half boven zee hangen, heuse schaatsbanen en andere innovatieve voorzieningen. Tegenwoordig kun je zelfs skydiven aan boord! Niets is te gek bij deze rederij om haar actieve cruisepassagiers te vermaken.

Met meer dan 170 bestemmingen wereldwijd en een geweldige reeks van boeiende (wal)excursies, biedt Royal Caribbean International de pioniers van het cruisen steeds iets nieuws. Denk aan gletsjertrekking in Alaska, cave-tubing in Belize, fietsen door de wijngaarden van Dubrovnik, Kroatië of het bezichtigen van de wonderen in China.

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International weet als geen ander hoe je een groot publiek telkens weer verrast. Zowel Amerikanen als Europeanen voelen zich helemaal thuis in de elegante, kleurrijke interieurs, de enorme hotellobby’s en de comfortabele hutten. Een Royal Caribbean cruise-ervaring is als een geoliede machine die onverminderd populair blijft bij een heel groot publiek. Nooit ordinair, niet té chique en altijd tot in de puntjes verzorgd.

Inspanning en ontspanning

In showlounges van twee of zelfs drie dekken hoog worden de fameuze Royal Caribbean International revues opgevoerd; zonder uitzondering met spectaculaire decors en kostuums. Entertainment staat hoog in het vaandel. Verveling is een taboe.

Op de enorme schepen in de Voyager klasse kunt u getuige zijn van kleurrijke parades op de 120 meter lange en vier dekken hoge binnenpromenade. Met swingende disco’s, levendige pubs, drukke casino’s, ’s werelds enige computergestuurde snookertafels en veel live muziek hoeft u zich ’s avonds geen moment te vervelen.

Wie vindt u aan boord?

Een breed publiek wordt aangesproken door de formule van Royal Caribbean International. De gemiddelde leeftijd is een stuk lager dan het ouderwetse beeld dat velen nog van cruisen hebben. Aan boord dus vaak gezellig veel kinderen en veel passagiers tussen 30 en 50 jaar.

Royal Caribbean is ideaal voor een betaalbare, gezellige, ontspannen verwenvakantie. Door het uitgebreide kinderprogramma aan boord (Adventure Ocean) is Royal Caribbean de cruise maatschappij bij uitstek voor families. Royal Caribbean heeft een groot aantal gasten die telkens weer met hun cruisen.

Verschillende klassenschepen

Radiance Class:
Radiance of the Seas, Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas, Serenade of the Seas

Freedom Class:
Freedom of the Seas, Liberty of the Seas, Independence of the Seas

Vision Class: 
Vision of the Seas, Rhapsody of the Seas,

Voyager Class: 
Explorer of the Seas, Navigator of the Seas, Adventure of the Seas

Oasis of the Seas Class:
Oasis of the SeasAllure of the SeasHarmony of the Seas

Quantum Class
Anthem of the Seas

Routes Royal Caribbean International

Caribbean cruises en Alaska reizen zijn het meest populair.

Sterkte/zwakte analyse

Sterke punten:
De fantastische (sport)activiteiten aan boord, oceaan-science-programma's voor de kinderen en super (golfslag)zwembaden, bieden veel meer actie dan op een typische standaard cruiseschip. Dit zijn de grotere cruiseschepen op zee, met een capaciteit tot 5400 personen.


Insider tip: 

Als u zich zorgen maakt over een uitdijende taille tijdens de cruise - een gemeenschappelijk negatief goed – dan zit u goed bij Royal Caribbean International. Zij hebben de grootste fitnesscentra op zee, wat in de praktijk betekent dat u geen strijd hoeft te leveren voor een vrij fitnessapparaat.