Oceania Cruises

Oceania Cruises

Bekijk ons cruise aanbod Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 maar behoort volgens de lezers van Conde Nas...

                                                                    Bekijk ons cruise aanbod

Oceania Cruises heeft op zeer korte tijd een ongelooflijke indruk gemaakt bij fervente cruisers. De rederij bestaat sinds 2004 maar behoort volgens de lezers van Conde Nast Traveler nu reeds tot de top 5 ! De Insignia, RegattaNautica en Sirena (voormalige Renaissance-schepen) zijn middelgroot en een must voor wie een uitstekende keuken en een uitmuntende, gepersonaliseerde service op prijs stelt! Uw cruisevakantie met Oceania Cruises is zeer compleet, zo zijn alle non-alcoholische dranken reeds inbegrepen.

 

Oceania Cruises

 

Ook bij de iets grotere boutique cruiseschepen Marina en Riviera is er niets aan het toeval overgelaten. Voor de decoratie van de hutten is advies ingewonnen bij Ralph Lauren en topchef Jacques Pépin heeft er zijn eigen restaurant. Overigens is dat maar één van de 8 restaurants aan boord en dat voor slechts max. 1258 passagiers. Per cruise kunt u in maar liefst vier specialiteitenrestaurants zonder toeslag dineren. Stijlvol klassiek en vooral een prettig 'huiselijke' sfeer zijn het resultaat van een doordacht bouwplan met veel aandacht voor detail.

Oceania Cruises aanbiedingen

Cruiseschip Oceania Sirena

Sinds 2016 is de Oceania Sirena toegevoegd aan de luxe vloot. Fonkelnieuw, denkt u. Alles is zo prachtig, zo fantastisch aangekleed, sfeervol en modern. Het moet wel nieuw zijn. Nu, dat is eigenlijk ook zo. Alleen heeft Oceania al dat nieuws gebouwd in een cruiseschip dat oorspronkelijk in 1999 is gebouwd voor Princess Cruises. Voor $40 miljoen is de Sirena prachtig verbouwd door vakmensen in Marseille. Zelfs de meest verwende cruisereizigers zullen het een parel van een cruiseschip vinden.

Ook de kleinere cruiseschepen van Oceania Cruises (684 passagiers) zijn zeer smaakvol en majestueus ingericht. Rijke kleuren, dikke tapijten en zware gordijnen domineren het schip en weerspiegelen een tijdloze elegantie waar u zich onmiddellijk in thuis voelt.

Bij Oceania begint de dag altijd goed! U kunt heerlijk ontbijten in het buffetrestaurant, maar de ochtend begint pas écht goed in de Grand Dining Room. Onder het genot van (klassieke) muziek wordt hier een ’à la carte’ ontbijt geserveerd. Naast de pannenkoeken, omeletten en vers fruit vindt u op het menu ook speciale gerechten voor gasten die op de calorieën letten. Na het ontbijt rustig uw krant lezen onder het genot van een cappuccino in de Horizons Lounge om vervolgens de schitterende ingerichte bibliotheek in te lopen voor een goed boek, terwijl uw geliefde zich heerlijk laat verwennen in Oceania Spa met haar diverse schoonheidsbehandelingen.

Het zonnedek met de teakhouten tweepersoons zonnebedden is bij velen favoriet. Ondertussen hoeft u alleen nog maar na te denken waar u wilt gaan lunchen; wordt het de Waves Grill aan de rand van het zwembad, de Grand Dining Room of in het Terrace Café. Bent u meer sportief duikt u dan de fantastische fitnessruimte in of onderneem een actieve excursie aan wal. Aan het eind van de dag treft u immer een gezellig samenzijn tijdens de fameuze Oceania High Tea. Obers met witte handschoenen aan duwen dubbeldeks karren die vol staan met de heerlijkste taarten, versgebakken koekjes en sandwiches. En thee natuurlijk…

In de avond kunt u kiezen uit vier restaurants waarbij meesterkok Jacques Pépin het diner een duidelijk Frans tintje heeft meegegeven. En mocht dit alles nog niet naar uw zin zijn, dan bent u elke avond welkom in de Terrace Café voor Tapas on the Terrace om vervolgens een gokje te wagen in het casino, een show bij te wonen in de lounge, een afzakkertje te nemen in de Martini Bar of te swingen in de Horizons Bar.

Inspanning en ontspanning

Oceania Cruises staat voor rust en ontspanning. Het schip beschikt over alle faciliteiten om het u naar de zin te maken. Er is een prachtig teakhouten zonnedek, een zwembad en jacuzzi. Een zeer uitgebreide lichaamsverzorgingprogramma, het zogenoemde "World-Class Oceania Spa" die een genot is voor lichaam en geest. In het schoonheidssalon kunt u zich laten verwennen met een heerlijke aromatherapy massage of een exotisch "hot stone treatment".

Oceania Cruises spa

Daarnaast is er natuurlijk ook een fitnessruimte aan boord, die voorzien is van de nieuwste toestellen. Verder is er ook een aerobic-ruimte, waar u ook privé-les kunt volgen. Ook zijn er wijnproeverijen van zeldzame vintage wijnen of stimulerende lezingen. Een grote troef bij Oceania Cruises zijn de “open-seatings”, waarbij u zelf kan beslissen waar en wanneer u aan tafel gaat. Op deze manier geeft Oceania Cruises zijn passagiers de vrijheid om alles op hun eigen ontspannen vakantietempo te doen.

 

Het publiek

Veel echtparen van middelbare leeftijd en ouder.

Routes Oceania Cruises

Zuid-Amerika, Caribbean, Transatlantisch, Azie, Australie en Nieuw-Zeeland, alsmede Europa.

Sterkte/zwakte analyse

Sterke punten:

Cruisen onder gelijken. Als u met Oceania vaart, treft u mensen die houden van de sfeer van hout en tapijten. Zij hebben graag wat extra over om te genieten van een goed glas wijn en willen graag verwend worden.

Zwakke punten:

Bent u gewend aan veel (en luidruchtig) vermaak dan grijpt u mis aan boord van een Oceania-schip. Neem uw (jonge) kinderen niet mee, zij zullen zich waarschijnlijk vervelen.

Insider tip: Wilt u extra verwend worden, kies dan voor een hut in "Concierge Level" met allerlei extra's of voor een suite waarbij een persoonlijke butler service geboden wordt.

Oceania Cruises aanbiedingen

Wilt u voordelig reizen met Oceania Cruises? Bekijk dan de Oceania Cruises aanbiedingen.