MSC Cruises

MSC Cruises

Bekijk ons cruise aanbod Van de wereldberoemde authentieke Italiaanse keuken tot de persoonlijke aandacht en vriendelijkheid van de Italiaanse bemanning, de gasten van MSC Cruises worden getraktee...

Bekijk ons cruise aanbod

 

Van de wereldberoemde authentieke Italiaanse keuken tot de persoonlijke aandacht en vriendelijkheid van de Italiaanse bemanning, de gasten van MSC Cruises worden getrakteerd op de beste Italiaanse gastvrijheid die zij zich maar kunnen wensen, zo kunt u een MSC cruise het beste omschrijven. Buon viaggio!

 

Prachtige kleuren en een stijlvol interieur met een geheel eigen design zijn kenmerkend voor alle schepen van MSC Cruises. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan verfijning van de inrichting in combinatie met innovatieve snufjes. Zo wordt een elegante en toch informele sfeer gecreëerd, waarin u heerlijk kunt relaxen en genieten. Waar u zich ook bevindt, aan boord van het schip wordt u omarmd door het prachtige decor, de warme kleuren en de sierlijk afgewerkte details.

Voor de kleintjes en de jeugd is het vermaak altijd zeer gevarieerd want voor MSC horen zij er helemaal bij! Veel gezinnen keren dan ook jaarlijks terug aan boord van de schepen van MSC. MSC hanteert bijvoorbeeld ook gunstige kindertarieven o.a. dat maakt deze rederij zo populair!
Maar ook vrienden, koppels en "honeymooners" kunnen de vakantie van hun dromen vieren.

 

Tussen de geweldige tijd aan boord door leggen de schepen aan in de meest populaire havens. Van de Middellandse Zee tot in Zuid-Amerika: MSC Cruises brengt overal een beetje Italiaanse hartstocht. “Benvenuto a bordo”. 

Inspanning en ontspanning

Overdag hoef je je aan boord geen moment te vervelen. Maar gewoon even helemaal niets doen kan natuurlijk ook. Bezoek de Spa of reserveer een heerlijke aromatherapeutische of hotstone massage. Ook de kinderen vermaken zich prima in een van de 3 kidsclubs, voor baby’s en peuters tot drie jaar is er de Mini Club, tot en met elf jaar is er de Junior Club en tieners kunnen zich uitleven in de Young Club en Teens Club.

Het animatieteam van MSC Cruises staat klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Avonden staan voor kunst en entertainment: cabaret en dans, theater, muziek en spectaculaire shows of beweeg op het ritme tot in de vroege ochtenduren op de dansvloer in de discotheek. Beproef uw geluk in het casino voor een potje poker, blackjack of  ga voor een van de fruitautomaten.

Culinair

Traditioneel ontbijten, lunchen en dineren is mogelijk in de à la carte restaurants. Of ga heerlijk comfortabel naar het 20-uur per dag geopende buffetrestaurant waar u o.a. kunt genieten van verse authentieke pizza's. Daarnaast zijn er diverse specialiteitenrestaurants waar MSC Cruises verschillende wereldkeukens aanbiedt, van de Aziatische fusion keuken tot authentieke Italiaanse gerechten in samenwerking met Eataly. Dineren is altijd één groot avontuur aan boord van een van de MSC schepen. 

Er zijn ook verschillende specialiteitenrestaurants aan boord (per schip verschillend). Zo kun je genieten van overheerlijke tapas of verrukkelijke sushi specialiteiten. Bezoek eens een steakhouse in 
typisch Amerikaanse stijl die geselecteerde stukken vlees van over de hele wereld serveert. Op de Meraviglia- generatie schepen kunnen de gasten een exclusieve show van Cirque de Soleil bewonderen onder het genot van een verfrissende cocktail of na het genieten van een driegangen diner met smakelijke gerechten die voor de show worden geserveerd. 

Klasse schepen

Seaside-generatie:

MSC Seaside (2017)

MSC Seaview (2018)

 

Meraviglia-generatie:

MSC Meraviglia (2017)

MSC Bellissima (2019)

Fantasia-class ships:

MSC FantasiaMSC Splendida, MSC Divina, MSC Preziosa


Musica-generatie: 

MSC Musica, MSC Orchestra, MSC PoesiaMSC Magnifica


Lirica-generatie:

MSC Lirica, MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera

 

Routes

Het belangrijkste vaargebied voor MSC is natuurlijk de Middellandse Zee, waar zij het hele jaar door varen, met het eigen vertrouwde Italië, Griekenland, Malta, Montenegro, Frankrijk, Kroatië, Portugal, Marokko, Spanje en Turkije. Daarnaast wordt Noord-Europa, met de Noorse fjorden en de Baltische staten, steeds meer populair. MSC ​biedt tevens vaarroutes aan in Zuid-Afrika en Zuid-Amerika, evenals het Caribisch gebied dat snel aan populariteit toeneemt met routes in de Franse Antillen en Cuba. Of wat dacht u van Dubai, Abu Dhabi en het Sir BaniYas eiland.

Vanaf 9 november 2019 beschikt MSC over een eigen privé eiland, genaamd Ocean Cay, dat zij met de Meraviglia zullen aandoen. Het ondiepe, kristalheldere water van de Grote Lagune is perfect voor beschermd zwemmen en watersporten, terwijl de kleinere gezinslagune is ontworpen voor het plezier van de jongere gasten, met zeer ondiep, rustig water en veel spelletjes.

Insider tip:
Leer vooraf een paar woorden Italiaans en ontmoet een hartstochtelijke enthousiasme bij de Italiaanse officieren. Altijd makkelijk als u “even” iets moet regelen

Uitleg drankenpakketten

1.Easy pakket:
- Ongelimiteerde consumptie van alle drankjes tot € 6,- (euro vaargebieden) € 29,- p.p.p.n.
Ongelimiteerde consumptie van alle drankjes tot $ 5 (dollar vaargebieden) €29,- p.p.p.n.
Geniet op elk moment van de vrijheid om uw dorst te lessen met een speciale selectie van huiswijnen per glas, bier van de tap, geselecteerde sterke dranken en cocktails, non- alcoholische cocktails, frisdranken en vruchtensappen per glas, mineraalwater in flessen, warme dranken zoals espresso, cappucino, café latte, thee en koffie. U kunt profiteren van dit aanbod in alle bars aan boord, evenals de restaurants inclusief het buffetrestaurant maar m.u.v. specialiteitenrestaurants. 

2.Premium pakket:
- Ongelimiteerde consumptie van alle drankjes tot € 10,-(euro vaargebieden) €39,-p.p.p.n.
- Ongelimiteerde consumptie van alle drankjes tot $ 12,-(dollar vaargebieden) €52,- p.p.p.n.
Ongelimiteerde consumptie van alle drankjes. Geef jezelf een bijna eindeloze keuze aan diverse dranken. Dit drankenpakket omvat een breed scala aan cocktails, sterke dranken, likeuren, aperitieven, wijn per glas, bier van de tap en in fles, frisdranken, vruchtensappen, mineraalwater in flessen, energiedrankjes, klassieke en speciale koffies, lekkernijen met warme chocolademelk en biologische thee. U kunt profiteren van dit aanbod in alle bars aan boord, evenals de restaurants inclusief het buffetrestaurant maar met uitzondering van de specialiteitenrestaurants.

3.Premium plus pakket
- Ongelimiteerde consumptie van alle drankjes( €55,00 p.p.p.n. in euro vaargebied)
- Ongelimiteerde consumptie van alle drankjes (€66,00 p.p.p.n. in dollar vaargebied)
Ongelimiteerde consumptie van alle dranken per glas zonder prijslimiet!
Geniet van de beste dranken en vrijheid om uw dorst te lessen wanneer u maar wilt. Drankjes en snacks uit de minibar, het roomservicemenu en drankjes in de themabars zijn tevens inclusief in dit drankpakket. Daarnaast geeft dit pakket u recht op 30% korting op flessen wijn, en champagne van de wijnkaart. U kunt de drankjes bestellen in alle bars en restaurants inclusief het buffetrestaurant en alle specialiteitenrestaurants.

4.Non alcoholisch drankpakket volwassenen
- Ongelimiteerde consumptie van frisdranken en meer (€19,- p.p.p.n. in euro vaargebied)
- Ongelimiteerde consumptie van frisdranken en meer (€24,- p.p.p.n. in dollar vaargebied)
Ongelimiteerde consumptie van frisdranken en meer. Geniet van heerlijke dranken wanneer u wilt met een keuze uit alcoholvrije cocktails, frisdranken, energiedrankjes, mineraalwater in flessen, wat met een smaakje, vruchtensappen, een breed assortiment premium koffiedranken, warme chocolademelk, biologische thee en softijs. U kunt profiteren van dit aanbod in alle bars aan boord, evenals de restaurants inclusief het buffetrestaurant maar met uitzondering van de specialiteitenrestaurants. 

5. Non alcoholisch drankenpakket kinderen
- Ongelimiteerde consumptie van frisdranken en meer (euro vaargebied 3 t/m 17 jr. €14,-p.p.p.n.)
- Ongelimiteerde consumptie van frisdranken en meer (dollar vaargebied 3 t/m 11jr. €14,- p.p.p.n.)
- Ongelimiteerde consumptie van frisdranken en meer (dollar vaargebied 12 t/m 20jr. €24,-p.p.p.n.)
Ongeliumiteerde consumptie van frisdranken en meer. Geniet van heerlijke dranken wanneer u wilt met een keuze uit alcoholische cocktails, frisdranken, energiedrankjes, mineraalwater in flessen, water met een smaakje, vruchtensappen, een breed assortiment premium koffiedranken, warme chocolademelk, biologische thee en softijs. U kunt profiteren van dit aanbod in alle bars aan boord, evenals de restaurants inclusief het buffetrestaurant maar met uitzondering van de specialiteitenrestaurants.

Voor gasten reizende in Aurea Experience geldt dat zij een Easy Pakket ontvangen.