Zoek een cruise:
Holland America Line

Holland America Line

Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. HAL zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot ee...

Al bijna anderhalve eeuw biedt Holland America Line (HAL) cruises aan over de gehele wereld. HAL zorgt ervoor dat de gasten hun cruise als een stijlvol avontuur beleven. Om de reis helemaal tot een onvergetelijke ervaring te maken zijn de schepen van alle gemakken voorzien. Ervaart u zelf het ultieme genieten op zee. Dansen, dromen, ontspannen, enerveren, consumeren, verbazen. Onvergetelijke indrukken opdoen in een wereld die echt niet onbereikbaar is. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama's. Een halve dag relaxen aan een stukje ongerept tropisch Caribbean in de wereld van Holland America Line.

De schepen  van HAL zijn dusdanig ontworpen dat er volop plekken op de dekken zijn waar u rust kunt vinden. Waar zijn dan al die andere reizigers? Eten, drinken of luieren op een ligbed, op excursie, in het zwembad, in de jacuzzi's of in de sauna. Of ze gaan uit hun dak bij een of ander spel. En als de avond valt -al dan niet formeel gekleed voor een exquise diner- op zoek naar vertier op de talrijke dekken.

Bezoek de shows, waag een gokje in het casino, frequenteer de pianobar, ga shoppen, vergaap u aan de pracht en praal van het Atrium, drink een glas in één van de vele bars, dans het zweet los in de disco. Kortom, geniet op een gastvrij cruiseschip van Holland America Line.

 

Inspanning en ontspanning

Elke dag aan boord van een Holland America Line cruiseschip brengt u een schat aan cruise-activiteiten en relaxed genieten. Cruisen met HAL is een gelegenheid om elke dag iets nieuws te ondernemen, te ontdekken, te dagdromen, alles of helemaal niets te doen.

Of u nu een work-out in de fitness-center doet, yogales volgt of pilates leert, uzelf verwent met een massage- en spabehandeling in de Greenhouse Spa, luistert naar muziek, uw e-mail checkt in de Explorations Cafe of een boek leest uit de zeer uitgebreide bibliotheek; er is een perfecte onboard activiteit voor iedereen. Ook heel speciaal en populair zijn de door Culinair Arts Center aangeboden kookdemonstraties, voorproefsessies en kookworkshops

In elke haven biedt Holland America Line u een uitgebreid Shore Excursies programma van activiteiten. Ziet u zichzelf al, verkennen en ontdekken van kunst, culturele activiteiten, actieve expedities, winkelen en nog veel meer?

Club HAL biedt vele activiteiten voor uw (klein)kinderen in hun eigen ruimte. Te denken valt aan; schilderen, indoor games, kunstnijverheid, tekenwedstrijden, puzzelen, bingo, piraat of schat zoeken, leren golfen, disco- en themafeesten, gezellige strijd in on-deck sportevenementen of lekker een film kijken.

Het publiek van Holland America Line

Opvallend en voor vele Nederlanders een prettige ervaring is dat er veel landgenoten aan boord zijn. Het Nederlandse randje van de Holland America Line is voor vele vaderlanders de reden om voor HAL te kiezen. Lekker Nederlands praten in het café of makkelijk een afspraak maken voor een spel bridge. De officieren aan boord zijn ook Nederlanders en zij zijn altijd bereid tot wat extra uitleg.

De Nederlandse families met kinderen en/of (kleinkinderen) laten hun keuze vallen op de nieuwere en grotere schepen zoals de Nieuw Amsterdam, Eurodam, Noordam, Oosterdam, Westerdam en Zuiderdam. Waarbij de senioren sneller zullen kiezen voor o.a. de Amsterdam, Maasdam, Prinsendam, en Rotterdam.

Verschillende klassen cruiseschepen

HAL biedt u een vloot van topschepen. De laatste jaren is veel aandacht verkregen van het grote publiek door de komst van de zeekastelen Koningsdam, Nieuw Amsterdam en Eurodam. Daarnaast hebben de Zuiderdam, Oosterdam en Westerdam ook een ruimere opzet met de bijbehorende faciliteiten. Schepen die nu en dan Rotterdam aandoen en massa's publiek op de been brengen. U heeft keuze uit ruime, stijlvolle schepen en gracieuze, middelgrote schepen. Luxe passagiershutten met 25% extra ruimte en grotere balkons dan bij de vergelijkbare rederijen.  

De kleinere, intieme schepen als de Prinsendam en de Rotterdam vertrekken vaak voor interessante routes uit Nederland en hebben soms tot 40% Nederlanders aan boord.

Vaarroutes HAL cruises

Holland America Line cruiseschepen gaan de hele wereld over. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama’s en biedt diverse wereldcruises aan.

Sterkte/zwakte analyse

Sterke punten:
Een van oorsprong Nederlandse rederij met gevoel voor stijl en traditie en een hoge dienstverlening met bijna één bemanningslid per twee gasten.

De sfeer van de oude ocean-liners is de basis voor de schepen van HAL. Toch vindt u mooie moderne accenten, zoals internetcafes, 24-uur per dag gratis roomservice, en kookworkshops met chef-koks als chocolatier Jacques Torres. De lijn heeft aangekondigd over te gaan naar een flexibele zitplaatsen programma zodat u in staat bent om te dineren tussen 17:15 uur en 21:00 uur, in plaats van alleen op een toegewezen tijd.

 

Zwakke punten:
Als u niet een traditionele ingestelde reizigers bent, kan het vele antiek aan boord vervelend worden. Echter met de moderne cruiseschepen Koningsdam, Nieuw Amsterdam en Eurodam heeft de lijn een grote stap richting een jonger en dynamisch publiek gezet!

Insider tip: Passagiers kunnen nu online inchecken bij Holland America Line.

Boek nu een Holland America Line cruise online bij Captain Cruise.

Minder informatie
Verfijn uw zoekopdracht

Aantal dagen

Maand

Toon meer

Vaargebieden

Toon meer

Vertrekhaven

Toon meer

Prijs range

Rederijen

Schepen

Toon meer
1 - 10 van 149
Sorteren op:

5 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de Nieuw Statendam

Vertrek op 19 december 2018 Op deze 5-daagse cruise cruise met het cruiseschip de Nieuw Statendam doet u de volgende havens aan: Fort Lauderdale (Florida), Half Moon Cay, Key West (Florida), Fort Lauderdale (Florida)
nu vanaf: € 499,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 54,- p.p.

4 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de Nieuw Statendam

Vertrek op 30 januari 2019 Op deze 4-daagse cruise cruise met het cruiseschip de Nieuw Statendam doet u de volgende havens aan: Fort Lauderdale (Florida), Half Moon Cay, Nassau, Fort Lauderdale (Florida)
nu vanaf: € 499,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 40,- p.p.

8 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de MS Eurodam

8,7
Vertrek tussen 4 maart 2018 en 1 april 2018 Op deze 8-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Eurodam doet u de volgende havens aan: Fort Lauderdale (Florida), Grand Turk, San Juan (Puerto Rico), Philipsburg, Half Moon Cay, Fort Lauderdale (Florida)
van € 849,- nu vanaf: € 699,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 94,- p.p.
4 maart 2018 € 849,- Bekijk
18 maart 2018 € 849,- Bekijk
1 april 2018 € 849,- € 699,- Bekijk
Bekijk prijzen per afvaart Sluit prijzen per afvaart
120.000 Cruises
219 Cruiseschepen
Hulp nodig?
Bel gerust met onze cruise-experts
088 501 8 501(lokaal tarief)

8 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de MS Nieuw Amsterdam

8,4
Vertrek tussen 10 maart 2018 en 28 oktober 2018 Op deze 8-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Nieuw Amsterdam doet u de volgende havens aan: Fort Lauderdale (Florida), Grand Turk, San Juan (Puerto Rico), St. Thomas, Half Moon Cay, Fort Lauderdale (Florida)
van € 860,- nu vanaf: € 699,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 94,- p.p.
10 maart 2018 € 950,- Bekijk
31 maart 2018 € 860,- € 699,- Bekijk
28 oktober 2018 € 749,- Bekijk
Bekijk prijzen per afvaart Sluit prijzen per afvaart

8 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de MS Rotterdam

8,3
Vertrek tussen 28 januari 2018 en 28 oktober 2018 Op deze 8-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Rotterdam doet u de volgende havens aan: Tampa (Florida), Key West (Florida), Roatan, Santo Tomas, Costa Maya, Tampa (Florida)
van € 899,- nu vanaf: € 699,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 94,- p.p.
28 januari 2018 € 1050,- Bekijk
4 februari 2018 € 1109,- Bekijk
25 februari 2018 € 919,- Bekijk
4 maart 2018 € 899,- Bekijk
25 maart 2018 € 900,- Bekijk
1 april 2018 € 899,- € 699,- Bekijk
8 april 2018 € 899,- € 699,- Bekijk
28 oktober 2018 € 799,- € 749,- Bekijk
Bekijk prijzen per afvaart Sluit prijzen per afvaart

8 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de MS Nieuw Amsterdam

8,4
Vertrek tussen 24 februari 2018 en 7 april 2018 Op deze 8-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Nieuw Amsterdam doet u de volgende havens aan: Fort Lauderdale (Florida), Half Moon Cay, Georgetown (Grand Cayman), Cozumel, Key West (Florida), Fort Lauderdale (Florida)
van € 860,- nu vanaf: € 700,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 94,- p.p.
24 februari 2018 € 849,- Bekijk
17 maart 2018 € 849,- Bekijk
7 april 2018 € 860,- € 700,- Bekijk
Bekijk prijzen per afvaart Sluit prijzen per afvaart

7 dagen Alaska cruise met de MS Noordam

8,4
Vertrek op 6 mei 2018 Op deze 7-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Noordam doet u de volgende havens aan: Vancouver, Inside Passage, Tracy Arm, Juneau, Ketchikan, Vancouver
van € 977,- nu vanaf: € 727,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 81,- p.p.

8 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de MS Nieuw Amsterdam

8,4
Vertrek op 21 oktober 2018 Op deze 8-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Nieuw Amsterdam doet u de volgende havens aan: Fort Lauderdale (Florida), Half Moon Cay, Ocho Rios, Georgetown (Grand Cayman), Cozumel, Fort Lauderdale (Florida)
nu vanaf: € 749,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 94,- p.p.
Hulp nodig?
Bel gerust met onze cruise-experts
088 501 8 501(lokaal tarief)

8 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de MS Veendam

9,2
Vertrek op 28 maart 2018 en 11 april 2018 Op deze 8-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Veendam doet u de volgende havens aan: Fort Lauderdale (Florida), Half Moon Cay, Grand Turk, Punta Cana, San Juan (Puerto Rico), Fort Lauderdale (Florida)
nu vanaf: € 799,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 94,- p.p.
28 maart 2018 € 799,- Bekijk
11 april 2018 € 799,- Bekijk
Bekijk prijzen per afvaart Sluit prijzen per afvaart

8 dagen Caribbean & Midden Amerika cruise met de MS Oosterdam

7,9
Vertrek tussen 4 februari 2018 en 25 februari 2018 Op deze 8-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Oosterdam doet u de volgende havens aan: San Diego, Cabo San Lucas, Mazatlan, Puerto Vallarta, San Diego
nu vanaf: € 799,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 94,- p.p.
4 februari 2018 € 799,- Bekijk
11 februari 2018 € 1150,- € 919,- Bekijk
25 februari 2018 € 1029,- Bekijk
Bekijk prijzen per afvaart Sluit prijzen per afvaart