Hapag Lloyd Cruises

Hapag Lloyd Cruises

Bekijk ons cruise aanbod Hapag-Lloyd Cruises is een zeer bijzondere cruiserederij met twee verschillende gezichten. Enerzijds vaart zij met de expeditie schepen MS HANSEATIC en MS BREMEN, anderzij...

                                              Bekijk ons cruise aanbod

Hapag-Lloyd Cruises is een zeer bijzondere cruiserederij met twee verschillende gezichten. Enerzijds vaart zij met de expeditie schepen MS HANSEATIC en MS BREMEN, anderzijds met de meest luxe cruiseschepen ter wereld MS EUROPA en MS EUROPA 2.

Twee verschillende vormen van cruisen, echter beide met de hoogst mogelijk service standaard ter wereld. Hapag-Lloyd Cruises is een Duitse kwaliteitsrederij (de voertalen aan boord zijn Duits en Engels) en heeft talloze internationale onderscheidingen mogen ontvangen. De belangrijkste is zonder meer: beste cruiseschip ter wereld. Een onderscheiding die zowel de MS EUROPA (al meer dan 15 keer) als de MS EUROPA 2 heeft ontvangen.


De vier relatief kleine cruiseschepen beschikken ieder over een eigen karakter en bieden 5 sterren-plus service. Geen enkele andere cruiserederij kan zich meten met Hapag-Lloyd Cruises. De crew aan boord doet er alles aan om uw dromen te laten uitkomen. Captain Cruise is trots u dit prachtige unieke product te mogen aanbieden.

 

Afbeeldingsresultaat voor hapag lloyd cruise

Ongekende cruise luxe bij Hapag-Lloyd Cruises
Cruiseschepen MS EUROPA en MS EUROPA 2 staan garant voor:
* Bekroonde cruiseschepen met de allerbeste service ter wereld
* Kleine schepen voor ca. 400 passagiers, waardoor bijzondere bestemmingen mogelijk zijn
* Zeer hoogwaardige excursie programma’s
* Alle fooien inclusief, alsmede gebruik van de minibar en -uitzonderlijk op cruiseschepen- internet
* Culinaire lunches en diners op Michelinsterren niveau
* Het Hapag-Lloyd Cruises-personeel is van een ongekend en toch ongedwongen niveau

Fascinerende cruises bij Hapag-Lloyd Cruises
Cruiseschepen MS HANSEATIC en MS BREMEN staan garant voor:
* Ongelofelijke expeditie ervaringen van het allerhoogste niveau over de gehele wereld
* Hoogwaardige lezingen aan boord van ervaren expeditieleiders
* Zeer kleine schepen voor ca. 175 passagiers, kunnen vrijwel overal aan land
* Fooien inclusief, alsmede non-alcoholische drankjes uit uw mini bar en gebruik van email
* Bijzondere Zodiac expedities bij o.a. Groenland, Antarctica, Amazonegebied    
* Waar van toepassing inclusief gebruik van: fietsen, wandelstokken, rubberen laarzen en windjacks  
* Vaarroutes gericht op bijzondere gebieden en natuurschoon     
* Actief, avontuurlijk en toch het hoge Hapag-Lloyd Cruises niveau

 

Afbeeldingsresultaat voor hapag lloyd cruise

Hapag-Lloyd Cruises voor ontspanning en inspanning
Verwacht geen uitbundige shows bij Hapag-Lloyd Cruises. Alles is ingetogen, maar wel van ongekend hoog niveau. Op de beide Europa cruiseschepen een 1klas cultureel programma met lezingen en films. ’s Avonds in de barlounge populaire dansmuziek, in het theater Musical-Gala’s en Big Band Jazz. De Ocean Spa is beroemd en de fitness is van alle mogelijke moderne apparatuur voorzien.

Op de beide expeditieschepen heerst een sportieve en avontuurlijke sfeer. De verzameling boeken in de bibliotheek is zeer groot. Interessante lezingen over het natuurgebied dat de volgende ochtend zal worden bezocht. Vanzelfsprekend is er een (kleine) bar. Het eten is uitstekend. De whirlpool, sauna en fitnessroom zijn comfortabel. Mountainbikes en snorkelsets zijn tot ieders beschikking.

Afbeeldingsresultaat voor hapag lloyd cruise

Het publiek op Hapag-Lloyd Cruises cruiseschepen
Aan boord van de Europa-schepen zult u louter de bovenlaag van de wereldbevolking ontmoeten. Boeiende mensen met een brede interesse en ruime financiële middelen. Omdat er slechts 400 passagiers aan boord zijn, hebben veel passagiers plezierig contact met elkaar.

Aan boord van de Expeditie-schepen treft u vanzelfsprekend avontuurlijke mensen, die fit genoeg zijn om in een kleine Zodiac aan land te gaan voor een expeditie te voet. Zij hebben allen een bovenmatig interesse voor natuur en cultuur.

Hapag-Lloyd Cruises zorgt voor ‘once in a lifetime’-ervaringen, die stiekem door vaste klanten keer op keer genoten worden. Heeft u eenmaal gecruiset met Hapag-Lloyd Cruises, dan wilt u nooit anders meer dan cruisen met Hapag-Lloyd Cruises.  

Afbeeldingsresultaat voor hapag lloyd cruise