Disney Cruise Line

Disney Cruise Line

Disney Cruise Line Aan boord van de Disney Cruise Line schepen geniet u van een ruim en luxe cruiseschip vol met de unieke magie van Disney. Het hele gezin zal onder de indruk zijn van het spectac...

Disney Cruise Line

Aan boord van de Disney Cruise Line schepen geniet u van een ruim en luxe cruiseschip vol met de unieke magie van Disney. Het hele gezin zal onder de indruk zijn van het spectaculaire Disney entertainment.

 

Disney cruiseschepen

De prachtige cruiseschepen met de namen Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic  en Disney Wonder en brengen u naar de meest prachtige bestemmingen. Niet alleen in Amerika, de Caribbean en de Bahama’s maar ook op onze ‘eigen’ Middellandse Zee!

Alle vier de schepen zijn uitgerust met de modernste faciliteiten en zoals u van een Amerikaanse rederij mag verwachten; goed georganiseerd en de crew is vriendelijk en dienstverlenend. Zij zullen er echt alles aan doen, om u een onvergetelijke cruisevakantie te laten ervaren. 

 

Fan van Disney

Zijn uw kinderen en u van van Disney? Dan gaat u aan boord van 1 van de Disney Cruiseschepen de tijd van uw leven tegemoet. Aan boord vele extra's zoals Meet and Greets met de Disney karakters. Spannende speurtochten voor de kinderen en uitbundige shows.

De Disney figuren verzorgen talloze onvergetelijke momenten. U hebt alle gelegenheid om met Mickey, Pluto en alle andere Disney figuren op de foto te gaan.

 

Disney Cruise boeken

Een Disneycruise is niet te vergelijken met welke cruise dan ook. Uw kinderen kunt u geen groter plezier doen. Boek nu uw Disney cruise bij Captain Cruise!