Crystal Cruises

Crystal Cruises

Crystal Cruises Bent u op zoek naar de luxe en verwennerij van een klein cruiseschip, in combinatie met de uitgebreide faciliteiten van een groter cruiseschip, dan is Crystal Cruises de rederij di...

Crystal Cruises

Bent u op zoek naar de luxe en verwennerij van een klein cruiseschip, in combinatie met de uitgebreide faciliteiten van een groter cruiseschip, dan is Crystal Cruises de rederij die u zoekt. De twee cruiseschepen van Crystal varen onder de namen Crystal Symphony en Crystal Serenity. De elegante cruiseschepen nemen ieder maximaal 1000 passagiers mee op hun prachtige vaarroutes. Crystal Cruises biedt met de Crystal Esprit tevens een echte luxe jacht ervaring, met maximaal 62 passagiers aan boord. Alle drie de schepen staan garant voor een fantastische cruisevakantie. Crystal Cruises biedt veel faciliteiten

Heel veel faciliteiten gaan prima samen met ruim voldoende rust en ruimte aan boord. Het promenade dek is volledig van teakhout en nodigt uit voor een heerlijke wandeling langs de buitenzijde van het schip. Daarna is het heerlijk vertoeven op de zeer comfortabele dekstoelen rond het rustige zwembad.Leuke boetiekjes, een moderne golfsimulator, een ruim tennisveld, u vind het allemaal bij Crystal Cruises. Het aerobics en fitness programma is speciaal voor de passagiers van Crystal Cruises samengesteld door de Amerikaanse fitness-grootheid Debbie Rocker. Dit programma laat u optimaal gebruik maken van de goed geoutilleerde Gym, alsmede de Spa en Wellness faciliteiten aan boord. 


 

 

 

 

 

 Dineren aan dek van een cruiseschip

Op culinair vlak heeft Crystal Cruises een naam hoog te houden. Naast de twee dinerzittingen is het geen enkel probleem als u kiest voor een open zitting. De gerechten zijn van culinair top niveau en de presentatie schilderachtig. Als u een avond aan dek wilt dineren, wordt hiervoor een tafel speciaal voor u opgedekt op het mooiste plekje van het cruiseschip. Na het diner kunt u een bezoek brengen aan 1 van de bars, de danslounge, het casino of het theater. Daarbij is het zeer comfortabel dat drankjes en fooien inclusief de passageprijs zijn. CaptainCruise.nl durft duidelijk te stellen: Crystal Cruise heeft alles aan boord voor een heerlijke cruise op topniveau! 


 

  

 

 

 

 

 

Cursussen aan boord

Ook weer iets dat u niet snel bij andere cruisereizen zult meemaken. Het uitgebreide cursuspakket aan boord van de Crystal Symphony en de Crystal Serenity. Tijdens elke cruise kunt u deelnemen aan een zeer interessant cursus aanbod, bijvoorbeeld; computer-techniek (het bouwen van een eenvoudige website), digitale fotografie, vinologie, pianolessen en meer. Actieve passagiers kunnen zich uitleven met yoga en pilates lessen. Ook hier geldt; alles bij de prijs inbegrepen. Dit maakt een cruisevakantie bij Crystal zo geweldig! 


 

 

 

 

 

 

 

Crystal Thema Cruises

Onder de naam Experiences of Discovery organiseert Crystal Cruises een keur aan themacruises. Wederom een zeer specifiek kenmerk, waarmee het onderscheidend vermogen wordt onderstreept. We noemen enkele van de thema’s; Mind/Body & Spirit, Film & Theater, Golf, Jazz, Ballroom@Sea, Wine & Food festival en meer. Vraag de cruisespecialisten van CaptainCruise.nl naar de exacte inhoud en vertrekdata van de Crystal Thema Cruises.