Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Bekijk ons cruise aanbod Algemene informatie over Celebrity Cruises Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke ‘lifestyle’ aan boord. De prachtig ingerichte...

Bekijk ons cruise aanbod

Algemene informatie over Celebrity Cruises

Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke ‘lifestyle’ aan boord. De prachtig ingerichte schepen en de buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kan genieten. Van uw persoonlijke hutsteward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen. Vele mensen kiezen voor een cruise met één van de negen indrukwekkende schepen van Celebrity Cruises, die voor een vijf-sterren rederij opvallend gunstige tarieven hanteert.

Bij Celebrity Cruises kunt u tegen een extra bedrag kiezen voor het GoBig, GoBetter of GoBest tarief. De meerprijs is afhankelijk van de reisduur en welk tarief u wilt hebben. Voor deze meerprijs kunt u uit de één volgende extra's kiezen bij het GoBig: Drankenpakket, gratis fooien, $300 boordtegoed per hut of internet. 
Bij Gobetter mag u twee extra's kiezen en bij Gobest ontvangt u ze alle 4.

Celebrity Cruises cruiseschepen

De Millenium-klasse cruiseschepen stralen een adembenemende elegantie uit: glazen liften met weidse uitzichten over zee, restaurants met twee verdiepingen en een heel dek gewijd aan gezondheid en fitness. 

De Solstice-klasse cruiseschepen zijn zeer indrukwekkend in design: prachtige, moderne en strakke schepen met bovenop de Lawn club met echt gras waar u kunt jeu-de-boulen, of ontspannen op een picknickkleed kunt genieten van live muziek terwijl u wegvaart uit de haven, op weg naar nieuwe avonturen.

De Edge-klasse de nieuwe standaard klasse van Celebrity Cruises de Edge is al in vaart. Het schip bevat allerlei noviteiten, waarvan de Magic Carpet de meest in het oog springende is. Dit bewegende deel dat ‘buiten’ het ‘gewone’ cruiseschip op en neer kan, is een nog nooit vertoonde extensie van het varende paleis. De nieuwe Edge-hutten krijgen een zogenaamde Infinite Veranda. De hutten hebben geen drempels, van het moment van binnenkomst tot aan de rand van het water. Met één druk op de knop kun u er voor kiezen om het balkon bij uw hut te betrekken.

Als je een Celebrity-fan bent, maar graag een meer intieme ervaring wilt, probeer dan haar kleinere Xpedition-klasse, voor maar 100 passagiers. Met deze schepen verzorgt Celebrity exclusieve cruises langs de Galapagos Eilanden. In tegenstelling tot vele expeditieschepen van andere rederijen, heeft het voordelen zoals jacuzzi's, een formele eetkamer, gratis drankjes en natuurlijk de service van Celebrity Cruises.

Edge Klasse: Celebrity Apex, Celebrity Edge

Soltice Klasse:  Celebrity EclipseCelebrity EquinoxCelebrity Reflection ,Celebrity SilhouetteCelebrity Soltice

Millenium Klasse: Celebrity Constellation, Celebrity Infinity, Celebrity MilleniumCelebrity Summit

Xpedition Klasse:  Celebrity Flora, Celebrity Xpedition, Celebrity Xperience

Bestemmingen

De kleine aanwinsten aan expeditie schepen (minder dan honderd gasten), garanderen een intieme sfeer, te midden van de ongerepte en unieke Galàpagos-eilanden. Hierbij wordt een unieke natuurcruise gecombineerd met de klasse van Celebrity Cruises.

De andere klasse schepen komen op vele mooie plekjes. De Chileense fjorden, het Caraïbische palmenstranden, Europese hoofdsteden, de gletsjers in Alaska en de unieke Oostzee met haar magische steden.​

Accommodatie (hutten)

De hutten van Celebrity Cruises zijn modern ingericht met een slim design en knusse banken.
Bij de concierge-class balkohutten heeft u voorrang bij het inchecken en is er een speciale concierge. De Aquaclass hutten zijn geïnspireerd op de Canyon Ranch Spa. U mag ook exclusief gebruik maken van het Aquaclass specialiteitenrestaurant Blu.  Op de nieuwe Celebrity Edge zij er luxueze verblijven met 2 verdiepingen met directe toegang tot het Retreat zonnedek. 

Culinair

Lang genieten van een onvergetelijke maaltijd is één van de grootste geneugten in het leven. Celebrity Cruises staat bekend om haar uitstekende keuken, overzien door topkok Michel Roux. Als u de voorkeur geeft aan a la carte maaltijden, dan kunt u voor ontbijt, lunch en diner terecht aan uw vaste tafel bij uw vertrouwde ober in het indrukwekkende twee dekken hoge restaurant. 

In het informele buffetrestaurant kunt u altijd terecht voor een huisgemaakt pastagerecht, sushi, een middernachtsnack of een overheerlijke sandwich. En voor een heel bijzondere culinaire ervaring begeeft u zich op de schepen in de Millennium klasse naar het specialiteitenrestaurant. U zult dan beamen dat Michel Roux niet voor niets zo’n beroemde chef-kok is geworden! 

Kinderen

Kinderen bij Celebrity Cruises zijn welkom. Er zijn geen speciale kindertarieven en zij betalen gewoon de 3e of 4e persoonsprijs in de hut. Voor kinderen van 3-17 jaar zijn er speciale kinderprogramma's samengesteld. Er zijn zelfs kids-only gedeeltes zoals de 'Shipmates Fun Factory, jongeren center en zwembaden. U kunt u kinderen achterlaten bij de speciaal getrainde personeelsleden.

Activiteiten & Entertainment

Als het gaat om tot rust te komen, staat de luxe Canyon Ranch Spa Club volledig tot uw beschikking. Het aantal schoonheidsbehandelingen in de schitterende Spa is ongeëvenaard; er is zelfs een heel scala aan acupunctuur behandelingen.

Als u liever wat actiever bent, kunt u een ochtendduik nemen in één van de zwembaden of een paar rondjes op het dek rennen. Uiteraard kunt u ook terecht in de volledig uitgeruste fitness-ruimte.