Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line

Bekijk ons cruise aanbod Fun, fun, fun, daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van...

                                                                           Bekijk ons cruise aanbod

Fun, fun, fun, daar draait het allemaal om bij de Carnival Cruise Line. Hou je van actieve vakanties, flitsende shows, uitgebreide buffetmaaltijden, spelletjes, muziek van deze tijd en feesten tot in de vroege ochtend, dan is Carnival de juiste keuze. Zowel ’s avonds als ook overdag worden er volop programma’s, evenementen, wedstrijden, shows en andere activiteiten gepland. Overal komt de gezelligheid je tegemoet en er is altijd iets te beleven aan boord van een Carnival schip; maar heeft u geen zin, kunt u ook wegdromen op één van de vele ligbedden op het dek.

Aan boord vindt u op de wat oudere schepen meer binnenhutten dan hutten met balkon. De standaardhutten zijn van alle comfort voorzien zoals radio, tv en douche. Op de nieuwste schepen zijn een stuk meer hutten met balkon.De officieren zijn overwegend Italiaans en de sfeer aan boord  informeel.

Activiteiten & entertainment

Cruisen betekent ontspanning. Het enige waar u als gast over hoeft na te denken, is wat u de hele dag én nacht gaat doen. Neem bijvoorbeeld de Carnival Liberty. Er zijn 22 bars en lounges op het schip. Plus een casino met tientallen speeltafels en gokkasten. Niet te vergeten de Las Vegas style shows in het Venetian Palace en de  Piano bar waar de pianist verzoeknummers speelt en zingt is bij vele de favoriet. Als de laatste gasten na een nacht feesten een rondje over het schip lopen, zijn de vroege vogels alweer actief op het fitnessdek of nemen een verfrissende duik in een van de zwembaden of relaxen in een jacuzzi.  

Met Carnival heeft u meer plezier op de wal dan ooit tevoren. Inmiddels weet u dat er geen tekort is aan leuke activiteiten aan boord van de schepen. Maar hoe haalt u het meeste uit uw tijd aan de wal? Van ontspannende tot actieve excursies, Carnival Cruise Line kan alles voor u verzorgen om op de beste manier uw favoriete bestemming te ontdekken.

 

Verschillende klassen schepen

Alle Cruiseschepen bevinden zich in de 4+ sterrenklasse. Afhankelijk van de grote en faciliteiten bevinden de schepen zich in de volgende categorieën: Conquest Class, Dream class, Fantasy class, Sunshine Class, Spirit Class, Splendor Class, Triumph Class en de Vista Class. 

Hieronder een overzicht van welke schepen onder welke klasse horen:

Conquest Class:
Carnival Conquest, Carnival GloryCarnival LibertyCarnival Valor, Carnival Freedom

Dream Class:
Carnival DreamCarnival Magic, Carnival Breeze 

Fantasy Class: 
Carnival Ecstasy,  Carnival ElationCarnival FantasyCarnival FascinationCarnival Imagination,  Carnival InspirationCarnival Paradise, Carnival Sensation

Sunshine Class:
Carnival SunshineCarnival Sunrise

Spirit Class:
Carnival LegendCarnival MiracleCarnival Pride, Carnival Spirit

Splendor Class:
Carnival Splendor

Triumph Class:
Carnival Triumph, Carnival Victory

Vista Class:
Carnival VistaCarnival Horizon, Carnival Panorama

Routes

Voornamelijk Caribisch gebied, Mexico en de Bahama's  met cruises van verschillende lengtes. Wat u misschien niet weet is dat Carnival ook beschikt over magische "Fun Ship" cruises op de Hawaïaanse eilanden, Alaska, Zuid-Amerika, Europa en nog veel meer. Stuk voor stuk een geweldige ervaring voor een ongelooflijke prijs/ kwaliteit.  

Insider tip
Frisdranken zijn niet opgenomen, dus als u of uw kinderen (of echtgenoot) veel frisdrank drinken, kies voor de all-you-can-drink "Fountain Fun"-kaart. Carnival werkt met een flexibel prijssysteem. Dit houdt in hoe meer hutten er nog beschikbaar zijn, des te voordeliger is de cruise. Vroeg boeken is dan ook vaak voordeliger.