AIDA Cruises

AIDA Cruises

Bekijk ons cruise aanbod AIDA Cruises: het clubgevoel bij cruisen! De Duitse rederij AIDA Cruises onderscheidt zich van alle andere cruise vakantie aanbieders. Er is aan boord een heerlijke losse ...

                                                                    Bekijk ons cruise aanbod

AIDA Cruises: het clubgevoel bij cruisen! De Duitse rederij AIDA Cruises onderscheidt zich van alle andere cruise vakantie aanbieders. Er is aan boord een heerlijke losse sfeer, waarbij de woorden relaxed, informeel en sportief passen. De stijl van AIDA Cruises sluit nog het meeste aan bij Club Med: perfect verzorgd, kwaliteit, semi all-inclusive cruise met schitterende faciliteiten. 

Bij AIDA Cruises is veel meer inbegrepen dan bij andere rederijen. Dit begint al met de fooien die u niet meer apart hoeft af te rekenen. Alle maaltijden zijn in buffetvorm. Hierbij zijn altijd tafelwijn, bier en frisdrank inbegrepen.

Overigens zijn er op de meeste AIDA cruiseschepen wel specialiteitenrestaurants aan  boord, waar tegen bijbetaling heerlijk á la carte gedineerd kan worden. Als u buiten de maaltijden wat gaat drinken, dient u dat wel af te rekenen. De prijzen hiervoor zijn acceptabel (zonder extra service charge).

AIDA Cruises moderne cruiseschepen

Wat betreft de aankleding zijn de cruiseschepen van AIDA Cruises ook onderscheidend. Het interieur is veel strakker dan de vaak klassiek ingerichte cruiseschepen van andere rederijen. Kleurrijk is een andere kwalificatie. De hutten zijn fris en praktisch ingericht. De lounges zijn modern en zelfs de bierstube naar Duitse traditie heeft van AIDA Cruises een redelijk moderne aankleding gekregen.

AIDA Cruises schepen

Hieronder vindt u een lijst met de cruiseschepen van AIDA Cruises.

Activiteiten tijdens de cruise

Wat het vermaak aan boord van de AIDA cruiseschepen betreft wordt op 2 pijlers gebouwd: sport en ontspanning.

  • Sport: uitgebreide fitness faciliteiten, zo kunt u spinnen, conditietraining volgen, maar ook nordic walking, golf, volley- en basketbal behoren tot de mogelijkheden. Er zijn zelfs mogelijkheden om duiklessen te nemen aan boord van sommige AIDA cruiseschepen. Op sommige bestemmingen kunt u dan het geleerde in praktijk brengen. Vele andere excursies hebben een sportief karakter. AIDA Cruises denkt echter ook aan de minder sportievelingen en biedt hen een keur van meer traditionele excursies.
  • Ontspanning: het atrium op de AIDA cruiseschepen is het kloppend hart. Het zogenaamde Theatrium is een bruisend middelpunt waar het grootste deel van de dag vertier is. Hier vinden -met name 's avonds- vele, korte maar vaak spectaculaire optredens plaats. De diverse lounges, als ook het bierencafé, zijn meestal gezellig druk. De spa aan boord krijgt uitstekende recensies.
U zult gegarandeerd een onbezorgde cruise vakantie tegemoet gaan met AIDA Cruises!

Tip

AIDA Cruises hanteert voor kinderen die bij de ouders in de hut slapen zeer aantrekkelijke tarieven. Dit maakt AIDA -tezamen met de geweldige faciliteiten voor de jeugd- tot de vakantie aanbieder van cruises voor het hele gezin. Vaak zien we opa, oma, kinderen en kleinkinderen tezamen aan boord bij AIDA Cruises. 

 

Wilt u voordelig reizen met AIDA Cruises? Bekijk dan de AIDA Cruises aanbiedingen of neem contact op met onze cruisespecialisten via info@captaincruise.nl of bel met 088 501 8 501.