Menu

MS VistaClassica

‘MS VistaClassica is een boutique rivierschip”

Het schip vaart over de rivieren Rijn, Moezel, Neckar, Donau en de Nederlandse en Belgische waterwegen.

De sfeer aan boord van de MS Vista Classic is gezellig en vertrouwd. Een lift verbindt het restaurant met het bovendek en de panoramalounge. De bibliotheek en de receptie zijn daar ook beschikbaar voor reizigers. Op het zonnedek zijn voldoende zit- en loungemeubilair aanwezig die uitnodigen tot verpozen. De talen aan boord zijn Duits en Engels.

Culinair

Culinaire hoogstandjes wachten op u in het restaurant. Op de kaart staan ​​zowel internationale specialiteiten als typische gerechten uit de landen langs de route. In de bar kunnen gasten genieten van heerlijke drankjes na een drukke dag.

 

plantours-kreuzfarten-ms-vistaclassica-cruise-rivierschip-zonnedek-lounge

Entertainment:

Soms vindt er livemuziek of presentaties plaats in de lounge. Daarnaast is er een kleine bibliotheek. Leuke souvenirs ter herinnering aan de vakantie zijn te koop in de winkel. Als het weer goed is, is het zonnedek een geweldige plek om het voorbijtrekkende landschap te bekijken.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan