Menu

Online Afspraak

“Video-Bel Afspraak met onze Cruise-Experts

U kunt ons makkelijk bereiken via telefoon, email of bezoek aan huis of kantoor. Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om bij ons op kantoor te komen of bij u aan huis.

Wij blijven klaar staan voor al uw vragen en hierdoor is het sinds kort mogelijk om met ons een video-bel-afspraak te maken.

Makkelijk vanuit eigen huis of vanuit uw kantoor, kunt u met één van onze cruise-experts video-bel afspraak plannen.
Op afstand maar toch persoonlijk face-to-face persoonlijk advies.

Wij zullen u dan via Microsoft Teams een uitnodiging sturen. Dit programma is gratis verkrijgbaar voor Windows, macOS, Linux, iOS, Android en Windows Phone.

Na het aanmelden voor een afspraak, ontvang je van ons een unieke link met daarin toegang tot het Microsoft Team gesprek.

Van plan om een offerte aan te vragen of een boeking te maken? Dan kunt u hieronder een afspraak inplannen.
Deze online afspraken zijn enkel voor nieuwe boekingen en offerte aanvragen. Voor bestaande boekingen kunt u ons telefonisch of per email bereiken.

 

Maak direct een afspraakOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan