Top 3 Romantische Last Minutes

Geplaatst op:

Romantische cruises

Captain Cruise is in romantische sferen! Wij hebben de drie meest romantische Last minute cruises  voor u geselecteerd. Warme bestemmingen, nieuwe cruiseschepen en niet onbelangrijk: de meeste spetterende aanbiedingsprijzen! Leuk voor uw liefje en uw portemonnee.

Afbeeldingsresultaat voor romantic couple on cruise ship

Eiland hoppen in Azië

Prachtige last minute: geniet van de tropische temperaturen en romantische eilanden van Maleisië en Thailand:  Phuket, Penang en Langkawi. Hop samen van eiland naar eiland!

8-daagse cruise met de Mariner of the Seas, afvaart 3 maart 2017 - vanaf € 299 pp

Ontdek de schoonheid van Kotor

Ga mee op de allereerste cruise van de adembenemende Majestic Princess en ontdek het romantische Kotor (Montenegro) en gezellige Corfu! Eind mei vaart de Majestic Princess vanaf de Middellandse Zee naar haar thuishaven Shanghai dus pak nu uw kans!

6-daagse cruise met de Majestic Princess, afvaart 4 april 2017 - vanaf € 415 pp

 Gerelateerde afbeelding 

Op cruise door de Emiraten 

Altijd al eens Dubai willen bezoeken? Stap aan boord van de  AIDAStella: gezellig shoppen in Dubai, samen cultuur opsnuiven in Abu Dhabi of op kamelensafari in Oman? Of gewoon van het heerlijke warme klimaat genieten op het schitterende strand.

8-daagse cruise met de AIDAStella, afvaart 31 maart 2017 - vanaf € 389 pp

Afbeeldingsresultaat voor dubai romantic

 Uiteraard is dit slechts een greep uit het brede cruise-aanbod. Bel met onze cruise-experts voor meer informatie,  zij adviseren u graag over de cruise van uw dromen! Tel: 088-5018501.

 

 

 

Ga naar nieuwsoverzicht