Scheepsbezoek met blije cruisefans op de Brilliance of the Seas

Geplaatst op:

Op 28 mei 2018 organiseerde Captain Cruise een scheepsbezoek op de Brilliance of the Seas. Dit prachtige schip van Royal Caribbean lag een dagje in Amsterdam. Maar liefst 30 verheugde cruiseliefhebbers gingen met ons mee aan boord. Het zonnetje scheen volop en dat zorgde meteen voor een heerlijk vakantiegevoel. De Brilliance of the Seas is een middelgroot schip en biedt plaats aan maximaal 2543 gasten. Het heeft een klassieke inrichting met moderne accenten en het gebruik van veel glas zorgt voor lichtinval en ruim uitzicht vanuit de openbare ruimtes.

De rondleiding voerde ons vanuit het indrukwekkende atrium naar de Main Dining room, het Pacifica theater, de koffiebar en het centrum met winkeltjes, fotoshop en kunstgalerij. Daarna bekeken we het ruime casino, de diverse (specialiteiten-)restaurants, de wijnbar, de bekende Schooner bar en de overige sfeervolle bars en lounges die je al snel een knus huiskamer gevoel geven. De rondleiding ging verder naar de Spa, het Fitness center, het solarium, de zwembaden en whirlpools. Het schip heeft ook een sportdek, klimmuur, kidsclub en nachtclub. Ook mochten we nog een kijkje nemen in een aantal keurig ingerichte hutten. We sloten de dag af met een heerlijke lunch in het Windjammer buffetrestaurant, waar je ook buiten op het achterdek kunt eten.

Kon u er deze dag helaas niet bij zijn maar heeft u wel interesse? Bekijk dan hier ons aanbod cruises met de Brilliance of the Seas.

Een indruk van het scheepsbezoek vindt u  op onze Facebookpagina.  

 

Ga naar nieuwsoverzicht