Oktober Cruisemaand

Geplaatst op:

Het is weer oktober en dat betekent Oktober Cruisemaand.  Boek nu uw cruise  bij Captain Cruise en profiteer van de volgende acties!

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en geselecteerde afvaarten? Neem contact op met één van onze cruise specialisten.

   

Boek vóór 7 december 2018 met vertrek na 1 maart en ontvang een dubbele upgrade! Boek de balkonhut voor de prijs voor de binnenhut.

Voorwaarden: gebaseerd op een 2-persoonsbezetting, van toepassing op geselecteerde afvaarten en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Upgrade actie is reeds in de prijs verwerkt.

Bekijk hier alle afvaarten van Azamara Cruises.

 

 

Boek vóór 5 november 2018 een Costa cruise met vertrek in 2019 en ontvang een excursiepakket met korting op 2 excursies, drankenpakket, fooien en een WIFI pakket van 250 mb. 

Voorwaarden: gebaseerd op een 2-persoonsbezetting, van toepassing op geselecteerde afvaarten en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Deze actie is niet geladen op onze website, bel met één van onze cruisespecialisten.

Bekijk hier alle afvaarten van Costa Cruises

  

 

Boek vóór 5 november 2018 en ontvang een extra boordtegoed!

Suites                           $300 per hut

Balkonhutten            $150 per hut

Buiten-Lanai              $100 per hut

Deze actie is tevens combineerbaar met de Explore 4 pakket (Signature drankenpakket, diner in het Pinnacle Grill en $ 200 boordtegoed bij een Suite)!

 

Voorwaarden: gebaseerd op een 2-persoonsbezetting, van toepassing op geselecteerde afvaarten en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.

Bekijk hier alle afvaarten met de Holland America Line.

  

Boek vóór 14 oktober 2018 en ontvang een Lunch & Diner Restaurant drankenpakket voor de 1e en 2e persoon in de hut. Dit is van toepassing op geselecteerde afvaarten voor zomer 2019.

Voorwaarden: bij een bezetting van 3 of 4 personen dient het drankenpakket verplicht te worden afgekocht voor hen, niet in combinaties met andere lopende acties of promoties en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle afvaarten met MSC Cruises.

  

Boek vóór 1 november 2018 een Norwegian Cruise Line cruise van 5 nachten of langer en ontvang $50 excursie tegoed per haven.

Voorwaarden: gebaseerd op een 2-persoonsbezetting, van toepassing op geselecteerde afvaarten en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Niet van toepassing op de categorieën IX/OX/BX/MX

Bekijk hier de afvaarten van Norwegian Cruise Lines.

 

Boek vóór 1 december 2018 en ontvangt een gratis upgrade van een buitenhut (vrij zicht) naar een balkonhut! 

Voorwaarden: gebaseerd op een 2-persoonsbezetting, van toepassing op geselecteerde afvaarten en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Upgrade actie is reeds in de prijs verwerkt.

Bekijk hier alle afvaarten van Princess Cruises

 

Boek vóór 1 november 2018 en ontvang 30% korting op geselecteerde afvaarten voor alle personen in de hut! U ontvangt tevens nog eens een boordtegoed op deze geselecteerde afvaarten.

 Suites                                               $100 per hut bij 6 nachten of korter                         $200 per hut bij 7 nachten of langer

Balkonhutten                               $75 per hut bij 6 nachten of korter                            $175 per hut bij 7 nachten of langer

Binnen- en Buitenhutten       $50 per hut bij 6 nachten of korter                           $75 per hut bij 7 nachten of langer

Voorwaarden: gebaseerd op een 2-persoonsbezetting, van toepassing op geselecteerde afvaarten en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Niet van toepassing op afvaarten vanuit China

Bekijk hier alle afvaarten van Royal Caribbean.

 

 

 

 Boek vóór 13 november 2018 en ontvang de volgende extra’s:

-Upgrade van 3 Veranda Suite categorieën

-Internetpakket van 300 min per persoon

-Tot $500 boordtegoed per suite

-15% korting op combinaties cruises

Bij een Penthouse of Premium Suite ontvangt u: onbeperkt internet per suite en $ 1000 boordtegoed per suite

Voorwaarden: gebaseerd op een 2-persoonsbezetting, van toepassing op geselecteerde afvaarten en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Upgrade actie is reeds in de prijs verwerkt.

Bekijk hier alle afvaarten van Seabourn.

  

   Ga naar nieuwsoverzicht