Norwegian Bliss - Het nieuwste cruiseschip waar geen plek is voor verveling -

Geplaatst op:

Het nieuwste cruiseschip Norwegian Bliss  is inmiddels overgedragen aan cruisemaatschappij Norwegian Cruise Line. De overdracht was op 19 april 2018  in de Bremerhaven en is daarna vertrokken voor haar allereerste 3-daagse inaugurele cruise van Bremerhaven (Duitsland) naar Southampton (Engeland).

 

Het is het derde schip uit de Breakaway Plus Klasse. Op de romp van het schip is een prachtig kunstwerk gemaakt met schilderingen van walvissen en ander zeeleven. Dit om de schoonheid en het belang van het behoud van Alaska onder de aandacht te brengen. Daarom zal het schip van juni t/m september vanuit Seattle cruises maken naar Alaska. 

 

Vierduizend passagiers kunnen meevaren en de vele faciliteiten ontdekken aan boord van de Norwegian Bliss.  Zoals de bijzondere Observation Lounge met een 180 graden uitzicht op zee, de 2 grote zwembaden en het Aqua Park met 2  glijbanen voor de durfals. Spectaculair zijn de 305-meter lange racebaan met elektrische karts en de lasergame room met als thema een verlaten ruimtestation. Geniet van diverse musicals en shows in het Stardust Theater of waag een gokje in het Bliss Casino. 

 

Net als op de andere schepen van Norwegian Cruise Lines, kunt u ook op de Norwegian Bliss genieten van de uitgebreide Freestyle Dining: eten waar, wanneer en met wie u wilt. Onlangs introduceerde Norwegian Cruise Line ook het Premium All Inclusive cruisen, waarbij dranken en fooien inclusief zijn. Alles aan boord is gericht op ‘niets moet, alles mag’ met optimale vrijheid, een enorm veelzijdig culinair aanbod en entertainment van hoog niveau! 

Nieuwsgierig geworden naar een cruise met de Norwegian Bliss? Klik hier voor de mogelijkheden of vraag het ons. Bel 088-5018501 of mail naar: info@captaincruise.nl

 

Ga naar nieuwsoverzicht