Meest originele familiesuite op de Symphony of the Seas

Geplaatst op:

Van de glijbaan in de eigen suite aan boord van Symphony of the Seas 

 

Royal Caribbean Cruise Lines is bezig met de bouw van het grootste cruiseschip van vloot. De Symphony of the Seas, het 25ste schip van deze rederij, zal zijn entree maken in april 2018 en start het seizoen in de Middellandse zee met cruises vanuit Barcelona.
 
Royal Caribbean heeft een aantal nieuwigheden bekend gemaakt over dit grootste schip ter wereld. Één daarvan is de ultieme Family Suite, dit is de mooiste familiesuite ooit gebouwd aan boord van hun schepen. De suite bestaat uit 2 verdiepingen en is geheel gericht op kinderen, met een glijbaan vanaf de eerste verdieping, een Lego speelmuur, air-hockey tafel en zitzakken, pooltafel en klimstellage. En wat zullen de kinderen genieten van een eigen tv-kamer met een ruime keuze aan 3D films. Voor de ouders is er een groot balkon met whirlpool, dus vermaak voor de hele familie. Deze familiesuites zijn geschikt voor families tot 8 personen en hebben een eigen butler.        

Afbeeldingsresultaat voor family suite with slide symphony

Symphony of the Seas: nog innovatiever dan haar zusterschepen

De 'Boardwalk' is al bekend ​van de Oasis, Allure en de Harmony of the Seas, de zusterschepen van de Symphony of the Seas, maar op dit schip komen er nog meer sport- en interactieve mogelijkheden. Op maar liefst 30 grote tv-schermen kan men in de Playmakers Sport Bar & Arcade genieten van veel sportwedstrijden onder genot van een biertje met een lekkere burger.  En net als op de zusterschepen is er natuurlijk de ' Ultimate Abyss, de spannende glijbaan die je 10 dekken mee naar beneden neemt.
 

Afbeeldingsresultaat voor boardwalk symphony of the seas

Grote shows en snelle check-in op het grootste cruiseschip ter wereld

De Symphony of the Seas telt meer dan 20 restaurants, velen daarvan zijn inclusief in de cruiseprijs, maar voor een aantal geldt er een toeslag. In het prachtige Aquatheater kan men genieten van een nieuwe watershow HiRO, en aan boord van dit cruiseschip is er een ijsbaan met een mooie show '1977'. Voor de kids, maar ook zeker voor de volwassen, is er een glow in the dark laser ruimte. ​Zeker met de theatershow Hairspray en de nieuwe show Flight zal het een onvergetelijke vakantie worden aan boord van de Symphony of the Seas.
 
Om te zorgen dat iedereen makkelijk en snel aan boord komt, introduceert de rederij een check-in waarbij gebruik wordt gemaakt van gezichtsherkenning, barcodes en een app. Passagiers kunnen van te voren zelf een pasfoto uploaden en deze hoeft alleen bij de incheck te worden gecontroleerd en de rest, zoals boordpassen, ligt in de hut klaar.  Dus wanneer gaat u mee? Wellicht op de allereerste afvaart op 31 maart 2018 vanuit Barcelona, al vanaf € 675 pp! Vraag ons naar de mogelijkheden. Bel: 088-5018501 of mail naar: info@captaincruise.nl.

 

Ga naar nieuwsoverzicht