Cruisen met de AIDAPerla: Duitse perfectie

Geplaatst op:

Cruiserederij AIDA is Duits en dat is zeer goed merkbaar aan boord van dit prachtige cruiseschip. Het wordt al snel duidelijk dat veel Duitsers hele leuke mensen zijn. Ze vinden het best leuk om Engels te praten, ze zijn zeer vriendelijk en (what’s new) ze lusten een biertje!

AIDA: Duitse perfectie

De cruiserederij Aida is heeft de Duitse gründlichkeit hoog in het vaandel staan. Alles is goed georganiseerd en heel schoon. De crew is zeer vriendelijk en hulpvaardig. Maar inderdaad, alle communicatie aan boord gaat in het Duits. De aankondigingen, de menukaarten, het Tagesprogram, het entertainment, alles in het Duits. Dus voor mensen die moeite hebben met deze taal, is AIDA niet de juiste rederij. Echter tijdens onze inspectiereis in opdracht van CaptainCruise.nl hebben wij het als geen enkel probleem ervaren.

Perla, het nieuwste cruiseschip

Het cruiseschip ‘Perla’ is de nieuwste aanwinst van AIDA. Aan boord van dit ultra moderne schip val je van de ene verbazing in de andere. Gezellige promenade-restaurants, een heus Brauhaus met Biergarten en een ontzettend grote fitness en sportafdeling! Wat ons het meeste is opgevallen is dat de verschillende secties aan boord niet gescheiden worden door deuren en/of wanden. Maak een wandeling op dek 7, dan verandert de wereld om je heen ongemerkt van de French Kiss Brasserie in de Hemmingway lounge. Vervolgens passeer je een enorm atrium, waarin het theater is opgenomen. Even later loop je ongemerkt door winkels en vervolgens sta je midden in een enorm fitness centrum. Dit alles zonder dat je een deurklink in je handen hebt gehad!

De ‘look and feel’ van de Aida Perla is aangenaam modern. Frisse kleuren maar toch ingetogen. Het schip herbergt diverse verrassende elementen. Neem de indoor Beachclub, overkapt met UV doorlatend kunststof. Hierdoor bent u niet afhankelijk van wind of lagere temperaturen.
Op het activity dek kunt u genieten van spanning en snelheid. Schiet door supersnelle waterglijbanen, trotseer de hoogtes van de klimmuur of probeer het touwladder parcours te bedwingen. Als dit alles een tikkeltje te wild is, kunt altijd nog genieten van Live Sports op het mega Led scherm. Extra leuk als er gevoetbald wordt!

 

Laat u overtuigen door AIDA

Een cruise met de Aida Perla zou iedere Nederlandse cruiseliefhebber een keer moeten proberen. Een week langs prachtige steden aan de Middellandse zee is boekbaar vanaf 900 euro. Tijdens het heerlijke en overvloedige eten is goede huiswijn en bier (aan boord gebrouwen!) inclusief, alsmede mineraalwater en frisdranken. Ook de veel besproken ‘verplichte fooien’ zijn bij AIDA inbegrepen. Dit scheelt al snel zo’n 75 euro per persoon voor een weekcruise.

 

Voor alleenreizenden en/of personen tussen de 18 en 24 jaar zijn de speciale tarieven. Deze zijn afhankelijk van de bezettingsgraad van de betreffende afvaart. CaptainCruise berekent deze aantrekkelijke tarieven graag voor u.

Tot slot: Heel leuk voor ons Nederlanders: aan boord zijn fietsen te huur om de havensteden zoals Barcelona, Palma en Marseille per fiets te ontdekken.
Wij weten zeker dat u zich thuis gaat voelen.

 

Ga naar nieuwsoverzicht