Cruise deze winter inclusief drankenpakket met MSC Cruises

Geplaatst op:

Een mooie actie die we u zeker niet willen onthouden: MSC Cruises biedt op geselecteerde winterafvaarten een gratis drankenpakket aan. Kiest u voor een binnen- of buitenhut, dan zijn uw drankjes bij lunch en diner inbegrepen. Kiest u voor een balkonhut, dan wordt uw cruise helemaal All inclusive.

Nieuwe cruiseschepen met schitterende vaarroutes

U kunt kiezen uit prachtige afvaarten met de meest innovatieve cruiseschepen, zoals de MSC Meraviglia en MSC Seaside. Er zijn vele schitterende routes mogelijk zoals cruisen naar de parels van de Caribbean, Franse Antillen maar ook wintercruises in de Middellandse Zee. Hier een paar mooie voorbeelden op een rij:

Adembenemend Cuba met de MSC Opera:

8-daagse cruise met de MSC Opera, afvaart 16 december 2017 - vanaf € 569 pp met drankjes bij lunch en diner

Gerelateerde afbeelding 

Op wintercruise met de spectaculaire MSC Meraviglia (sinds juni 2017 in de vaart):

8-daagse cruise met de MSC Meraviglia, afvaart 26 januari 2018 - vanaf € 539 pp met drankjes bij lunch en diner, of vanaf € 889 op basis van Balkonhut met All inclusive drankenpakket

Met de MSC Seaside genieten in de Caribbean:

8-daagse cruise met de MSC Seaside, afvaart 17 maart 2018  - vanaf € 689 pp met drankjes bij lunch en diner. De MSC Seaside is de allernieuwste aanwinst van MSC Cruises en komt vanaf december dit jaar in de vaart:

 

Slechts een greep uit het totale aanbod! Bel onze cruisespecialisten voor alle informatie: 088-5018501.

 

 

 

Ga naar nieuwsoverzicht