Blijf in shape aan boord van Celebrity Cruises

Geplaatst op:

Celebrity Cruises en Canyon Ranch hebben samen een nieuw fitnessprogramma ontworpen. Geïnspireerd door de nieuwste innovaties en wellness trends bevat het programma 20 nieuwe fitnesslessen en seminars voor de passagiers. Het nieuwe programma wordt vanaf juni 2018 aangeboden bij Celebrity Cruises

Het nieuwe fitnessprogramma biedt passagiers de mogelijkheid om hun trainingsprogramma te ontwikkelen. Zowel fitnessfanaten- als beginners zullen een breed scala aan ervaringen ontdekken om zichzelf uit te dagen en hun welzijn voor een optimale gezondheid te verbeteren.

Er zijn 6 categorieën op basis van verschillende basisbehoeften en oefengroepen:

  • Conditie: Pilates op muziek – levendige Pilates les onder begeleiding van vrolijke popsongs. Passagiers kunnen zichzelf uitdagen om ritmisch van de ene oefening naar de volgende te stromen.
  • Levensduur: Verjongingstechnologie. Leer meer over de nieuwste technologieën, diensten en producten die u kunnen helpen de tijd terug te dringen.
  • Mindfulness: Spiritueel fietsen. Mindfulness, bewustzijn van energie en aanwezigheid van geest tijdens het fietsen op een bijpassende muziekafspeellijst.
  • Voeding: Detox 101, gewichtsverlies en meer. Kennis verwerven over de meest effectieve ontgiftende voedingsmiddelen, en hoe deze gewichtsverlies en algeheel welzijn bevorderen.
  • Acupunctuur: Acupunctuur voor pijnstilling – Behandelen van pijn en het opwekken van energieniveau. Acupunctuur kan naar de oorzaak van spijsverteringsongemakken komen, helpen bij een gezonde nachtrust, ontstressen en u jonger laten voelen en langer laten leven. Leer van een erkende acupuncturist over de ongelooflijke effecten van deze bewezen genezingspraktijk.
  • Intensief: Tabata –  intervaltraining uit Japan. Tabata biedt het beste van cardio- en trainingstechnieken om een ​​volledige workout te bieden met verbeterde oefeningen met krachttraining.

Met dit nieuwe programma kunnen passagiers in shape blijven tijdens de cruise met goed getrainde fitnessexperts en een volledig aanbod van inspirerende lessen.

   

 

 

 

Ga naar nieuwsoverzicht