Menu

MS Thurgau Saxonia

Relaxen aan boord van MS Thurgau Saxonia

Ontspannen sfeer ontmoet uitnodigend comfort op onze MS THURGAU SAXONIA. Bewonder de zeegezichten die voorbij varen op dit elegante, prachtige schip. Laat u verwennen door de vriendelijke bemanning en de goede keuken en geniet van de gezelligheid in de stijlvol ingerichte panoramasalon.

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

Tijdens uw ontbijt, lunch en diner kunt u genieten van de prachtige omgeving. Door de panorama ramen hoeft u geen seconde van het uitzicht te missen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan