Menu

MS Thurgau Rhone

Vaar over de kanalen van Frankrijk

Aan boord van MS THURGAU RHÔNE ervaart u de zonnige kant van Frankrijk. Geniet op het royale zonnedek van het uitzicht op historische steden en de spectaculaire natuur langs de kust of ontspan in de whirlpool. De stijlvol ingerichte hutten op het midden- en bovendek hebben elk een Frans balkon. In de wellness vindt u nog een whirlpool, sauna, stoombad en solarium. ‘S Avonds raden we een bezoek aan de Panorama Lounge of de bar in het achterschip met eigen buitenterras aan.

 

Rivierschip-Nicko-Cruises-MS-Thurgau-Rhone-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meergangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

Tijdens alle maaltijden kunt u genieten van het prachtige uitzicht. Door de grote panoramaramen hoeft u geen seconde te missen van de prachtige omgeving!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan