Menu

MS Thurgau Exotic II

Vaar mee met Thurgau Exotic II

Dit schip met slechts 26 passagiers geeft u voldoende ruimte. Exclusiviteit is erg belangrijk aan boord! Aan boord is er een ruim overdekt zonneterras, ruime luxe hutten, een restaurant met grote panorama ramen en een gezellige bar. Ontmoet nieuwe mensen en bezoek mooie landschappen.

Aan boord kan uitsluitend contant worden betaald en is het niet mogelijk om per creditcard te betalen.

 

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meergangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de middag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

U wordt getrakteerd op heerlijke maaltijden! Het ontbijt, lunch en diner worden verzorgt in het restaurant, waar u ondertussen kunt genieten van het uitzicht!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan