Menu

MS River Voyager

Modern en klaar voor de Rijn

Modern, elegant en met een beetje jazz op de MS RIVER VOYAGER. U kunt genieten van lichte hutten, met veel ruimte voor uw droomcruise op de rivier. De grote panoramaramen garanderen het beste uitzicht op het voorbijtrekkende landschap en het ruime zonnedek nodigt u uit om te ontspannen. In de ruime hutten kunt u uzelf opladen voor nieuwe ontdekkingen langs de rivier. In de Bourbon Street Bistro serveren wij u exquise specialiteiten of geniet u in de Blue Note Lounge?

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS River Voyager-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer-gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

Geniet van uw ontbijt lunch en diner in het restaurant en geniet ondertussen van de prachtige omgeving waar het schip zich bevindt!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan