Menu

MS Mekong Prestige II

Mekong Prestige II klaar voor een unieke riviercruise

Het luxe schip, gebouwd in 2013, biedt haar gasten de beste voorwaarden voor een ontspannen vakantie. Het gedeeltelijke overdekte zonnedek maakt het aangenaam met de ligstoelen. Daarnaast kunt u ontspannen in de spa of een work-out uitvoeren in de fitness. Bovenal zult u genieten van de prachtige omgeving waar het schip vaart!

Nicko Cruises-MS Mekong Prestige II-Rivierschip-Cruise-Restaurant

 

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer-gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de middag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

In het restaurant kunt u genieten van heerlijke gerechten. Hier wordt het ontbijt, lunch en diner verzorgt voor alle passagiers!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan