Menu

MS Mekong Adventurer

Ontdek Zuidoost Azië

Ervaar het ongerepte natuurrijk van Zuidoost-Azië tijdens uw reis met het luxe schip MS MEKONG ADVENTURER. De ruime hutten met eigen privébalkon zijn de perfecte accommodatie voor uw ontdekkingsreis naar de traditionele Aziatische cultuur van Cambodja en Vietnam. Het lange zonnedek nodigt u uit om te ontspannen met voldoende ligstoelen en een whirlpool. ‘S Avonds kunt u in de gezellige panoramasalon de exotische kustlandschappen bekijken en uw diverse vakantie-ervaringen delen met uw medereizigers.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Mekong Adventurer-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meergangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de middag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!

U kunt genieten van een heerlijk ontbijt om de dag mee te starten. Net zoals de lunch en het diner. Tijdens uw maaltijd kunt u altijd genieten van het landschap waar u zich bevindt door de vele ramen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan