Menu

MS Fedin

Verken Rusland met de MS Fedin

Wilt u Rusland op een bijzonder comfortabele manier ontdekken? Dan zit u uitstekend aan boord van MS FEDIN! Het schip is in het voorjaar van 2018 gerenoveerd. De moderne, functionele meubels zijn ontworpen in vriendelijke kleuren. De hutten zijn ruim en garanderen een ontspannen verblijf na spannende excursies aan wal. De attente bemanning zal u graag verwennen, of het nu gaat om smakelijke gerechten in het restaurant of om lekkere cocktail met het beste uitzicht in de panoramabar!

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Fedin-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises! Zowel voor het ontbijt, lunch als diner is er voldoende keuze voor alle gasten!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan