Menu

MS Century Glory

Een unieke riviercruise in China

Ervaar de Yangtze in stijl en comfort aan boord van wat momenteel het grootste en meest luxueuze rivierschip van China is: de nieuwe MS CENTURY GLORY (gaat in augustus 2019 in de vaart). De indrukwekkende lobby is vanaf het begin open voor aankomende gasten en geeft een idee van de grootte en de hoogwaardige, moderne uitrusting van het schip. Het zonnedek van circa 1.000 m² strekt zich uit over 2 dekken en nodigt uit tot ontspanning. De luxe hutten bieden westerse standaardluxe vergelijkbaar met toonaangevende hotels aan land. De reiservaring wordt afgerond met culinaire hoogtepunten en een breed scala aan gastronomische mogelijkheden.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Century Glory-Cruise-Observatie Cafe

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan