Menu

MS Casanova

Vaar over de Rijn en haar zijrivieren

Dit prachtige, elegante schip zal u betoveren bij de eerste keer dat u erop stapt. Onze MS CASANOVA straalt de charme uit van een klein groot hotel: elke gast wordt begroet met uitnodigend comfort en een ontspannen sfeer. De hutten bieden veel ruimte voor comfort en ontspanning. In de stijlvol ingerichte panoramasalon is het gezellig. Een verscheidenheid aan culinaire hoogstandjes wachten op u in het gezellige panoramarestaurant. Een fantastisch uitzicht is niet alleen gegarandeerd op dit schip vanaf het zonnedek.

 

Rivierschip-Nicko Cruises-MS Casanova-Cruise-Restaurant

Culinair

Culinaire hoogstandjes zijn een must tijdens een riviercruise. Of het nu gaat om een ​​meer gangenmenu in het panoramarestaurant, een cocktail bij zonsondergang of een verse koffie in de namiddag – genieten is een topprioriteit bij Nicko Cruises!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan