Middellandse Zee cruise

Tijdens een Middellandse Zee cruise bezoekt u verschillende landen en geniet u van leuke activiteiten aan boord van het cruiseschip. Een cruise is niet zomaar een vakantie, het is één grote reis waarvan u iedere minuut kan genieten. En het mooiste: u hoeft maar één keer uw koffer te pakken! Er is altijd een ruim aanbod excursies en bezienswaardigheden in de landen aan de Middellandse Zee. Rederijen met mooie cruise in het Middellandse Zee gebied zijn MSC Cruises en Princess Cruises.

Middellandse Zee cruise

Geniet van uw cruisevakantie

U kunt kiezen voor een cruisevakantie in het westen of in het oosten van het Middellandse Zeegebied. Bezoek Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland en vele andere landen tijdens uw Middellandse Zee cruise. Er zijn cruises vanaf 5 dagen tot 23 dagen of meer. Er zijn verschillende cruise rederijen die bestemmingen in de Middellandse Zee aandoen.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Oostelijke of Westelijke Middellandse zee cruise. Tijdens de Oostelijke Middellandse zee cruise bezoekt u landen als Turkije en Griekenland. In Griekenland bezoekt u allerlei verschillende eilanden, zoals het vulkanische Santorini.Tijdens een Westelijke Middellandse zee cruise vaart u door naar Spanje en Italië. Italië is bij uitstek een echte cruisebestemming, met steden als Livorno en Venetië.

Cruisevakantie 

Activiteiten aan boord van het cruiseschip

Naast de verschillende cruisebestemmingen, zijn de activiteiten aan boord van het cruiseschip natuurlijk ook erg belangrijk. Kies een cruise rederij die volledig past bij uw wensen. Er zijn speciale thema cruises voor golfliefhebbers of mensen die houden van Bridge. Op ieder schip zijn er verschillende leuke activiteiten. 

Cruise voor golfliefhebbers

Boek voordelig online

Een cruise boekt u voordelig online. Heeft u liever telefonisch advies van een van onze cruise experts? Bel dan met ons cruiseteam of mail naar info@captaincruise.nl. Heeft u hulp nodig? Gebruik onze Cruise selector, een korte kieswijzer die u vertelt welke cruiseline het best bij u past! Vind de cruisevakantie van uw dromen bij Captain Cruise!