Cruise Verenigde Staten

Cruise Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika (United States of America) is de bakermat van het moderne cruisen. De Amerikanen cruisen bijna 10 keer zo veel als wij Nederlanders. Maar we lopen snel in. Terecht ...

De Verenigde Staten van Amerika (United States of America) is de bakermat van het moderne cruisen. De Amerikanen cruisen bijna 10 keer zo veel als wij Nederlanders. Maar we lopen snel in. Terecht want cruisen is fun. 

Cruisen Verenigde Staten van Amerika

Nu gaan de meeste Amerikanen zelf cruisen in ‘the Caribbean’. Wij willen het hier hebben over juist de Verenigde Staten van Amerika als bestemming zelf. Over hoe mooi het is om met een cruiseschip New York aan te doen en hoe fraai de oost- en westkust zijn.

Cruise New York

Het mooiste is echt New York in te varen. Onder de Verezanno Narrows Bridge door en dan met aan uw linkerhand het Vrijheidsbeeld recht op Manhattan afvarend. Gewoonweg spectaculair. America op zijn mooist. 
Van en naar New York gaan er transatlantische cruises, maar ook cruises langs de Amerikaanse oostkust. Met name de cruises naar het noorden in het najaar zijn van ongekende schoonheid!

Cruisen langs de westkust

De westkust van de Verenigde Staten biedt alles waar Amerika voor staat. De Golden Gate Bridge, de trammetjes van San Francisco, Hollywood, de regen in Seattle, de pretparken van Californie, metropool Los Angeles. Natuurlijk valt dit perfect te combineren met bestemmingen buiten de Verenigde Staten zoals de natuur van Baja California in Mexico, Vancouver in Canada. Of met de witte pracht van Alaska dat natuurlijk weer tot the United States of America hoort.
Kortom, laat u gidsen door de cruise specialisten van Captain Cruise voor de mooiste cruiseroutes van de Verenigde Staten van Amerika.