Holland America Line Cruise

De Holland America Line (HAL) is een gerenommeerde rederij die al meer dan anderhalve eeuw de meeste schitterende cruises aanbiedt. De cruiseschepen van de Holland America Line zijn van alle gemakken voorzien, om haar gasten een onvergetelijke reis te bieden. Cruisen met de HAL is een uitgelezen mogelijkheid om iedere dag iets nieuws te ondernemen, of om lekker te relaxen.

Hollandse rederij HAL

De Holland America Line is van origine een Nederlandse rederij. Het straalt nog altijd een Nederlands karakter uit en daarnaast is er altijd wel Nederlands sprekend personeel op het cruiseschip te vinden. Met meer dan 130 jaar ervaring is het een gerenommeerde rederij die zich vooral richt op het hogere segment cruises richt. Holland America Line cruiseschepen gaan de hele wereld over: de rederij biedt naast verschillende cruises in Amerika ook talloze cruises in Europa aan. De HAL heeft zelfs zijn eigen eiland Half Moon Cay op de Bahama’s.

Hollandse rederij HAL

Uitstekende service en dienstverlening

Wanneer je een cruise bij de HAL boekt, word je volledig in de watten gelegd. De HAL staat bekend om haar uitstekende service en dienstverlening, en zal er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken. De sfeer op de cruiseschepen is bijzonder goed en ook zijn er verschillende moderne faciliteiten (internetcafé, kookworkshops van chefs) te vinden. U zult u gegarandeerd niet vervelen!

Een onvergetelijke reis bij HAL

Denkt u erover binnenkort een cruise bij de Holland America Line te boeken? Bij Captain Cruise zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een luxe cruise door Noord-Amerika, of een cruise door Europa, bij Captain Cruise is er voor ieder wat wils. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de specialisten van Captain Cruise.