Cruise vanuit Rotterdam

Cruise vanuit Rotterdam

Cruise vanuit de oude havenstad Rotterdam, met vele moderne mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een fietstaxi en laat uw Rotterdamse gids u van alles zien en vertellen! Er zijn veel cruises die vertre...

Cruise vanuit de oude havenstad Rotterdam, met vele moderne mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een fietstaxi en laat uw Rotterdamse gids u van alles zien en vertellen! Er zijn veel cruises die vertrekken vanuit Rotterdam. Een cruise vanuit Nederland heeft als voordeel dat u tijd en geld bespaart op de reis.

Bezienswaardigheden Rotterdam

  • Kunsthal Euromast Parkheuvel - Bovenop de Parkheuvel (Heuvellaan) heeft u een mooi uitzicht over de Maas. 
  • Delfshaven - De Delfshaven gaat terug tot 1389. Er zitten bruine cafes, winkels en zelfs een stadsbierbrouwerij. 
  • Oude Haven - Rond het Oude Haven gebied zijn veel bijzondere gebouwen en uitgaansgelegenheden. U vindt hier de beroemde kubuswoningen en de eerste wolkenkrabber van Europa uit 1897 (slechts 45 meter hoog). U kunt hier een watertaxi nemen naar de Erasmusbrug en het bekende Hotel New York. 
  • Scheepvaartkwartier met het Boymans van Beuningen

Nuttige tips

Vervoer
Er zijn verschillende fietstaxi's in Rotterdam. De Rotterdammer die u door de stad fietst, vertelt u van alles over de stad. Opstapplaats: Eendrachtsplein - tussen de Oude en Nieuwe Binnenweg.

Voor het openbaar vervoer in Rotterdam heeft u een chipkaart nodig.

Wandelroutes
Er is een speciale wandelroute uitgezet: 'Shop 'till you drop' die u langs de historische bezienswaardigheden en bijzondere moderne gebouwen voert, maar ook langs de leukste winkels. Deze en andere wandelroutes zijn te verkrijgen bij de VVV.

Winkelen
Op de Oude - en de Nieuwe Binnenweg treft u diverse winkels aan.

Uitgaan
Discotheken: Off Corso, Now & Wow, EDD.
Cafes: Bar P, Sijf.
Verder zijn er genoeg uitgaansmogelijkheden in Rotterdam.

Cruise vanuit Rotterdam boeken

Boek nu uw cruise vanuit Rotterdam via Captain Cruise. Bekijk hieronder de verschillende reizen van alle rederijen. U kunt vanuit Rotterdam verschillende bestemmingen kiezen, waaronder Noord-Europa en landen aan de Middellandse Zee. Of wat dacht u van een Transatlantische cruise naar Florida​ met rederij Holland America Line​?