Zoek een cruise:
Cruise Nanaimo

Cruise Nanaimo

Nanaimo Nanaimo is een van de oudste Canadese steden, gelegen in het mooie British Colombia. Vanaf de cruisehaven loopt u direct over de 'Harbour Front Walkway' een gezellige 'boulevard'. U passee...

Nanaimo
Nanaimo is een van de oudste Canadese steden, gelegen in het mooie British Colombia. Vanaf de cruisehaven loopt u direct over de 'Harbour Front Walkway' een gezellige 'boulevard'. U passeert onder andere het Pioneer Waterfront Plaza, de grote vispier en het Marine Wildlifecenter, de 'Swy-a-Lana-Lagoon'. Uiteindelijk komt u in mooie groene  Maffeo Sutton Park. Hier treft u veel joggers en sporters en mensen die gaan picknicken.

In de stad zelf is het leuk om naar het Visitor Info Center te gaan om vandaar uit een Heritage Walking Tour door Nanaimo maken. U krijgt hierdoor een heel goed en interessant overzicht van de stad. Voor mensen met lef is Bungee jumpen vanaf Saunders Bridge een machtige uitdaging. Saunders Bridge staat bekend als een zeer mooie en uitdagende Bungee jump spot! Shoppers kunnen hun hart ophalen in 1 van de vele grote shopping malls, waarvan 'Woodgrove Centre' de grootste is van Vancouver Island.

Bezienswaardigheden;

  • The Hudson Bastion
  • Nainaimo Art Gallery
  • Nanaimo Distric Museum
  • Harbour Front Walkway
  • Maffeo Sutton Park
  • Swy-a-Lana Lagoon, Marine wildlife.

Heerlijk wandelen, bungee jumpen of shoppen; in Nanaimo zal iedereen zich kostelijk vermaken.

Minder informatie
Verfijn uw zoekopdracht

Prijs range

Geen passend aanbod beschikbaar

Dit betekent niet altijd dat er geen aanbod is; zoek op andere criteria
of bel 088-501 8 501 voor de prettigste service voor cruises.