Zoek een cruise:
Cruise Auckland

Cruise Auckland

Auckland Grootste, snelst groeiende en meest trendy stad van Nieuw-Zeeland bekend van de America's Cup, een internationaal zeilevenement. Het ligt op het Noordereiland. Afgezien van het zakelij...

Auckland

Grootste, snelst groeiende en meest trendy stad van Nieuw-Zeeland bekend van de America's Cup, een internationaal zeilevenement. Het ligt op het Noordereiland.
Afgezien van het zakelijke centrum waar u de meeste bezienswaardigheden treft, vindt u hier nauwelijks echte wolkenkrabbers (de Sky Tower uitgezonderd). 

De moderne stad telt ongeveer 990.000 inwoners, en is daarmee de grootste stad van het land. De inwoners vormen een bonte mix van nationaliteiten die afkomstig zijn uit vele windstreken in de wereld. Een grote groep vormt de van oorsprong Polynesische bevolking die hier in het verleden zijn neergestreken op hun tochten vanuit de stille Oceaan.
De stad wordt omringd door water, met de Tasman zee aan de kant en de Pacific aan de andere kant, en heeft daardoor een grote aantrekkingskracht op watersportliefhebbers, waaronder veel zeilfanaten. Door de vele zeiljachten die hier afgemeerd liggen in de haven, heeft de stad de bijnaam, “City of Sails”, gekregen.

Er wonen Europeanen, Maori, Polynesiërs en Aziaten en dat ziet u terug aan de verscheidenheid aan winkeltjes, restaurants en markten.

Bezienswaardigheden

  • Sky Tower. Deze 328 meter hoge toren werd in augustus 1997 geopend en is het hoogste gebouw op het zuidelijke halfrond. Het is de blikvanger van de stad. U heeft er een fantastisch uitzicht over Auckland en de Waitemata Harbour. U kunt er in het draaiende restaurant eten. De basejump van de top naar beneden is erg spectaculair.
  • Waterfront. Aan het gezellige waterfront vindt u vele winkels, fraaie gebouwen, restaurants en cafés.
  • Parnell Village. In dit historische stadsdeel zonder hoogbouw met trendy boetieks, galeries en restaurants, vindt u koloniale huizen met sfeervolle binnenplaatsen, doorgangen, houten bruggen en sierbestrating.
  • Kelly Tarlton's Underwaterworld. Een lopende band door doorzichtige tunnels voert u dwars door een enorm aquarium met haaien, roggen en zeeschildpadden.
  • Antarctic Encounter. U reist per snowcat door een poollandschap met koningspinguïns.

Nuttige tips
Winkelen
Er zijn vele grote shopping malls op Queenstreet. Op de Victoria Park Market vindt u winkeltjes en stalletjes die typische Nieuw-Zeelandse producten, snacks en souvenirs verkopen.

Vervoer
Er zijn dubbeldeksbussen die langs de belangrijkste attracties van de stad rijden. U kunt bij alle bezienswaardigheden in en uitstappen.

Evenementen
America's Cup: dit is een internationaal zeilevenement dat heel veel extra feestelijkheden met zich mee brengt.

Vliegveld
Auckland International Airport.

Minder informatie
Verfijn uw zoekopdracht

Aantal dagen

Maand

Toon meer

Vaargebieden

Vertrekhaven

Toon meer

Prijs range

Rederijen

Toon meer

Schepen

Toon meer
1 - 10 van 32
Sorteren op:

14 dagen Oceanië cruise met de MS Maasdam

9,1
Vertrek op 5 januari 2018 Op deze 14-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Maasdam doet u de volgende havens aan: Auckland, Tauranga, Napier, Wellington, Akaroa, Dunedin, Oban, Burnie (Tasmanië), Melbourne, Sydney (Australië)
van € 1499,- nu vanaf: € 1199,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 175,- p.p.

16 dagen Oceanië cruise met de MS Noordam

8,4
Vertrek op 6 december 2017 Op deze 16-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Noordam doet u de volgende havens aan: Auckland, Tauranga, Napier, Wellington, Picton, Akaroa, Dunedin, Hobart (Tasmanië), Melbourne, Eden, Sydney (Australië)
van € 1399,- nu vanaf: € 1199,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 202,- p.p.

16 dagen Oceanië cruise met de MS Noordam

8,4
Vertrek op 21 november 2017 Op deze 16-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Noordam doet u de volgende havens aan: Sydney (Australië), Melbourne, Hobart (Tasmanië), Fjordland National Park, Dunedin, Akaroa, Picton, Wellington, Napier, Tauranga, Auckland
van € 1899,- nu vanaf: € 1499,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 202,- p.p.
120.000 Cruises
219 Cruiseschepen
Hulp nodig?
Bel gerust met onze cruise-experts
088 501 8 501(lokaal tarief)

15 dagen Oceanië cruise met de MS Noordam

8,4
Vertrek op 1 maart 2018 Op deze 15-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Noordam doet u de volgende havens aan: Sydney (Australië), Fjordland National Park, Dunedin, Akaroa, Picton, Wellington, Napier, Tauranga, Auckland, Bay of Islands, Sydney (Australië)
nu vanaf: € 1599,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 189,- p.p.

16 dagen Oceanië cruise met de MS Noordam

8,4
Vertrek op 5 januari 2018 Op deze 16-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Noordam doet u de volgende havens aan: Sydney, Milford Sound, Dunedin, Akaroa, Picton, Wellington, Napier, Tauranga, Auckland, Bay of Islands, Sydney (Australië)
nu vanaf: € 1711,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 202,- p.p.

15 dagen Oceanië cruise met de Norwegian Jewel

8,8
Vertrek op 30 november 2017 Op deze 15-daagse cruise cruise met het cruiseschip de Norwegian Jewel doet u de volgende havens aan: Sydney (Australië), Melbourne, Wellington, Napier, Tauranga, Auckland, Sydney (Australië)
nu vanaf: € 1719,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 0,- p.p.

14 dagen Oceanië cruise met de Norwegian Jewel

8,8
Vertrek op 17 november 2017 en 23 december 2017 Op deze 14-daagse cruise cruise met het cruiseschip de Norwegian Jewel doet u de volgende havens aan: Sydney (Australië), Dunedin, Wellington, Napier, Tauranga, Auckland, Bay of Islands, Sydney (Australië)
nu vanaf: € 1729,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 0,- p.p.
17 november 2017 € 1729,- Bekijk
23 december 2017 € 3749,- Bekijk
Bekijk prijzen per afvaart Sluit prijzen per afvaart

17 dagen Oceanië cruise met de MS Noordam

8,4
Vertrek op 28 maart 2018 Op deze 17-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Noordam doet u de volgende havens aan: Sydney (Australië), Hobart (Tasmanië), Milford Sound, Dunedin, Akaroa, Picton, Wellington, Napier, Tauranga, Auckland, Bay of Islands, Sydney (Australië)
van € 2654,- nu vanaf: € 2004,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 216,- p.p.
Hulp nodig?
Bel gerust met onze cruise-experts
088 501 8 501(lokaal tarief)

15 dagen Oceanië cruise met de MS Maasdam

9,1
Vertrek op 18 januari 2018 Op deze 15-daagse cruise cruise met het cruiseschip de MS Maasdam doet u de volgende havens aan: Sydney (Australië), Melbourne, Burnie (Tasmanië), Milford Sound, Dunedin, Akaroa, Picton, Wellington, Napier, Tauranga, Auckland
nu vanaf: € 2009,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 189,- p.p.

17 dagen Oceanië cruise met de Norwegian Jewel

8,8
Vertrek op 5 januari 2018 Op deze 17-daagse cruise cruise met het cruiseschip de Norwegian Jewel doet u de volgende havens aan: Sydney (Australië), Melbourne, Dunedin, Akaroa, Picton, Wellington, Napier, Tauranga, Bay of Islands, Auckland, Sydney (Australië)
nu vanaf: € 2049,-
Prijsniveau aan boord:
De te verwachten fooien: $ 0,- p.p.