Menu

Friendship Cruises

Wilt u een riviercruise maken, dan zit u bij Friendship aan het juiste adres. Ze hebben 4,5 en 6 sterren schepen. Friendship heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van riviercruises. Het is een echt familiebedrijf dat thuis is in het verzorgen van riviercruises!

Friendship vaart met meer dan 48 verschillende schepen. Friendship heeft geen belang bij eigen schepen, voor de verschillende cruises worden schepen gecharterd.

Schepen

Friendship heeft meer dan 40 schepen die varen over verschillende rivieren.

Bestemmingen

De schepen varen over de rivieren van Europa, zoals Rijn, Moezel, Rhône en Seine. Maar ook naar de Zware Zee, Mekong, Halong Bay, Irrawaddy en Amazone. In de winterperiode organiseren ze cruises die naar verschillende kerstmarkten gaan en natuurlijk een bijzondere kerstcruise!

U kunt zelf van boord gaan en de stad ontdekken, maar vanuit de rederij zijn er ook verschillende excursies mogelijk! De excursies worden veelal begeleid door een Nederlandse gids.

Accommodatie

De hutten zijn comfortabel ingericht net als een hotelkamer en zijn voorzien van alle gemakken. Er zijn hutten met een panoramaschuifpui en Frans-Balkon. De grootte van de hutten varieren van 13 tot 17 m². Vanuit uw hut kunt u de prachtige omgeving langs de rivier al zien!

Culinair 

Aan boord zult u niets te wensen overlaten als het over de maaltijden gaat. De chefkok serveerd iedere dag weer een fantastisch gerecht voor u en uw tafelgenoten. Geniet van het ontbijtbuffet, heerlijke lunches en verfijnde diners.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan