Cruises

Zoek in het overzicht cruises naar de bestemming van uw dromen en het cruiseschip dat voldoet aan al uw wensen.

Bekijk ons cruise aanbod

 

Zoek in het overzicht cruises naar de bestemming van uw dromen en het cruiseschip dat voldoet aan al uw wensen. Bij Captain Cruise boekt u reizen met alle grote rederijen, zoals AIDA Cruises, Holland America Line en MSC Cruises, maar ook met kleine cruiseschepen, zoals Oceania Cruises, Siversea Cruises en Star Clippers,. Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste rederij? Neem dan contact op met onze cruisespecialisten 088-5018501.

De juiste bestemming kiezen

Zoekt u een cruise vanuit Nederland om te genieten van uw zomervakantie? Boek dan een Noord-Europa cruise of ontdek de Noorse fjorden. Wilt u tijdens de koude wintermaanden de zon opzoeken? Kies dan voor een cruise naar de Caribbean. Er is altijd een bestemming die past bij uw wensen. Onze meest populaire bestemmingen zijn cruises in de Middellandse Zee, door het Panamakanaal en in de Caribbean. Kijk ook eens naar onze cruise aanbiedingen.

Cruisen met kinderen

Aan boord van veel cruiseschepen zijn speciale activiteiten voor kleine kinderen en tieners. Ze kunnen er spelen in waterparken, sporten of naar de bioscoop. Ondertussen kunt u heerlijk genieten van een goed boek of de wellness en spa. Ook wordt er in de restaurants rekening met de kleintjes gehouden. Bij veel rederijen is er een speciaal buffet voor kinderen.

Excursies en entertainment

Tijdens een cruise hoeft u zich niet te vervelen! Er worden verschillende excursies aangeboden en ook aan boord is genoeg te doen. U kunt meedoen aan een kookworkshop. Voor de echte golfliefhebbers bieden sommige rederijen speciale cruises aan. Aan boord vindt u vaak een theater waar shows worden opgevoerd en u kunt uw geluk beproeven in het casino. Kortom, er is altijd iets te beleven tijdens een cruisevakantie!

Cruises met een thema

Heeft u geen voorkeur voor een bestemming? Vraag ons dan naar onze thema cruises. Captain Cruise biedt onder andere golfcruises, bridgecruises, luxe cruises, expeditie cruises en honeymoon cruises aan!

Cruise boeken

Twijfelt u nog over de bestemming of bent u benieuwd welke cruiserederij het best past bij uw wensen? Neem dan nu contact op met een onze cruisespecialisten door te bellen naar 088- 5018501 of door te mailen naar info@captaincruise.nl.