Cruise boeken

Wilt u een cruise boeken? Naar een bestemming in de Caribbean, Zuid-Amerika, Noord Europa of de Middellandse Zee? Bekijk dan alle vaargebieden op onze website. Captain Cruise heeft vakantiebestemmingen over de hele wereld. Een cruise kunt u ook boeken aan de hand van de voor u meest geschikte rederij. We werken samen met alle grote cruise rederijen. En er zijn altijd leuke aanbiedingen voor cruises. Meer weten over de bestemming en mogelijkheden? Bel dan met ons cruise team, te bereiken op 088-5018501 of mail: info@captaincruise.nl. Een cruise boeken wordt zo wel heel makkelijk.

Cruise boeken
 

Activiteiten aan boord van het cruiseschip

De cruise bestemming is natuurlijk belangrijk. Maar vergeet ook de activiteiten aan boord van het cruiseschip niet. Kies een schip en rederij dat past bij uw wensen. Er zijn cruises met speciale thema’s voor golfliefhebbers en mensen die houden van Bridge. Tijdens uw reis kunt u op het cruiseschip heerlijk eten, sporten en genieten van amusement zoals theater, een casino en shows.

 

Cruise online boeken
 

Online een vakantie boeken

Uw cruise vakantie boekt u gemakkelijk online op de website van Captain Cruise. Bekijk het overzicht bestemmingen of vergelijk rederijen om uw droomvakantie te vinden. Een cruise boeken kunt u online of telefonisch doen. Ons cruise team adviseert u graag bij het uitkiezen van een cruise vakantie. Kijk ook eens bij onze cruise aanbiedingen. Er zijn al cruises vanaf 5 dagen tot 23 dagen of zelfs meer. Waar wacht u op? Boek de cruise van uw dromen.

Vertrek vanuit Nederland

Cruises vanuit Nederland nemen enorm in populariteit toe. En wij begrijpen wel waarom! U hoeft namelijk niet ver (per vliegtuig) te reizen voor uw vakantie en uw familie kan u bij de terminal komen uitzwaaien. Er zijn verschillende cruise rederijen die reizen vanuit Nederland aanbieden naar onder andere Noord-Europa en landen aan de Middellandse Zee. Boek nu uw cruise vanuit Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden via Captain Cruise!