Cruise vakantie

Een cruise vakantie is niet zomaar een vakantie, het is een reis waarbij u iedere minuut zal genieten. Aan boord van het cruiseschip zal u zich geen moment vervelen en met het ruime aanbod excursies aan land zal u uw ogen uitkijken bij alle bezienswaardigheden. Wilt u meer weten over de bestemming en mogelijkheden? Bel dan gerust met ons cruise team. Een cruise boeken doet u eenvoudig via Captain Cruise!

Cruise vakantie

Kies de juiste cruise bestemming

Ga op zoek naar een cruise bestemming die u aanspreekt. Captain Cruise denkt graag met u mee om u een geweldige cruise vakantie te bezorgen. Bekijk daarom ook het overzicht ‘Wat is de beste tijd om te cruisen?’ en bepaal uw cruise bestemming op basis van onder andere de weerverwachtingen. Er zijn cruises vanaf 5 dagen tot 23 dagen of meer. Tijdens een van onze wereldcruises kunt u tot maar liefst 180 dagen genieten van uw cruise vakantie! Onze Middellandse Zee cruises zijn erg populair vanwege de afwisseling in cultuur, de makkelijke bereikbaarheid, en het aangename klimaat. Ook Canarische Eilanden cruises zijn erg populair. Meer weten over de rederijen, bestemmingen en het leven aan boord? Vraag dan gratis ons speciale Cruise handboek aan.
 
Cruise

 

Online cruise vakantie boeken

Uw cruise vakantie boekt u eenvoudig online bij Captain Cruise. Bekijk het grote aanbod cruise bestemmingen en vergelijk cruise rederijen. Verblijft u graag op een imposant cruiseschip met een heerlijke relaxte sfeer, denk dan eens aan cruise rederij Aida Cruises. Heeft u liever het gevoel te cruisen op een luxe privéjacht? Kies dan voor rederij Seadream Yacht Club, waar slechts ruimte is voor 110 passagiers.

Vertrek vanuit Nederland

Cruises vanuit Nederland nemen in populariteit toe. En wij begrijpen wel waarom! U hoeft niet ver (per vliegtuig) te reizen voor uw vakantie en uw familie en vrienden kunnen u bij de terminal komen uitzwaaien. Er zijn verschillende rederijen die cruises vanuit ons land aanbieden naar onder andere Noorwegen en de Middellandse Zee. Boek nu uw cruise vanuit Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden via Captain Cruise!

Gebruik de Cruise selector!

Heeft u hulp nodig? Gebruik onze Cruise selector, een korte kieswijzer die u vertelt welke cruiseline het best bij u past! Waar wacht u nog op? Vind de cruise vakantie van uw dromen bij Captain Cruise!
 
Cruiseschip
  

Activiteiten aan boord en excursies

Naast de bestemming van de cruise zijn ook de activiteiten aan boord van het cruiseschip en aan land belangrijk voor het maken van uw keuze. Kies een cruise vakantie die volledig past bij uw wensen. Er zijn speciale thema cruises voor golfliefhebbers of mensen die houden van het kaartspel Bridge.

Twijfelt u nog over de bestemming of bent u benieuwd welke rederij het best bij uw wensen past? Neem contact op met een onze cruisespecialisten door te bellen naar 088 - 501 8 501 of door te mailen naar info@captaincruise.nl. Captain Cruise heeft altijd meerdere interessanten cruise aanbiedingen!