Cruise Europa

Een cruise langs de mooiste plekjes van Europa: wie wilt dat nu niet? Of u nu op zoek bent naar een cruise door de Middellandse zee of door Noord-Europa, bij Captain Cruise zijn er verscheidene mogelijkheden. Met een cruise door Noord-Europa vaart u langs de mooiste plekken van Noorwegen, Zweden en Denemarken. Ook de landen die tijdens de Middellandse Zee cruises worden aangedaan bieden u alles wat u mag verwachten van een cruise door Europa.

Cruise door Noord-Europa

Een cruise langs de mooiste plekken van Scandinavië is voor veel mensen de mooiste cruise die je kunt maken. Met de cruise door Noord-Europa vaar je langs de fjorden van Noorwegen. Deze talloze fjorden en gletsjers aan de uitgestrekte Scandinavische kustlijn zorgen voor een prachtige natuur. Deze natuur wordt beschouwd als een van de mooiste in Europa. Een cruise door Noord-Europa is dus de uitgelezen mogelijkheid om deze natuur te ontdekken.

Cruise fjorde

Cruise door Zuid-Europa

Bij een cruise door Zuid-Europa verwacht u vooral een zonovergoten reis, waarbij cultuur ook hoog in het vaandel staat. Bij Captain Cruise vindt verschillende cruises door Italië, Spanje en Frankrijk en kunt u kiezen tussen een Oostelijke- of Westelijke Middellandse Zee cruise. Een cruise door Zuid-Europa staat voor luxe & ontspanning, cultuur en avontuur.

Cruise door West-Europa

U kunt ook echt dicht bij huis blijven met een West-Europa cruise. Bezoek België, Frankrijk en het Iberisch Schiereiland. In België leggen cruiseschepen aan in Zeebrugge vanwaar u zo in het prachtige Brugge bent. Dit Middeleeuwse stadje wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. U kunt hier romantische boottochtjes maken, het chocolademuseum bezoeken en met een paardenkoets een tocht maken langs de historische gebouwen.

In Frankrijk meert het cruiseschip aan in Le Havre. In deze havenstad is ooit de impressionistische schilderkunst ontstaan. De speciale wandelroute die door het historische centrum van de stad loopt staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Tijdens uw cruise is het ook mogelijk om vanuit Le Havre de hoofdstad Parijs te bezoeken.

Boek een onvergetelijke cruise bij Captain Cruise

Denkt u erover binnenkort een cruise Europa te boeken? Bij Captain Cruise zijn er talloze mogelijkheden. Of u nu de natuur in Noord-Europa, of de cultuur in Zuid-Europa wilt ontdekken, bij Captain Cruise zit u goed. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de specialisten van Captain Cruise.