Menu

Costa Magica

 

Cruiseschip-Costa Magica-Costa Cruises-Zwembad

Costa Magica brengt u naar mooie plekken in de Middellandse Zee

Cruiseschip Costa Magica is met haar zusterschip Costa Fortuna, één van de meest complete en grotere schepen van de rederij. De elegante Costa Magica biedt een uitzonderlijk comfort en haar inrichting is geïnspireerd op de mythe van grote Trans-Atlantische schepen. Er zijn maquettes van historische cruiseschepen in het interieur verwerkt. Op het plafond in de centrale hal zijn modellen weergegeven van de vloot. Elke ruimte aan boord van de Costa Magica zal u betoveren. Het grote buffet-restaurant Cristoforo Colombo is een eerbetoon aan de scheepvaart. Het lido op het achtersteven is afgedekt door een glazen scherm wat verwijderd kan worden. Het grote gezellige zonnige achterdek zal u verrassen met zijn uitzonderlijke afmetingen en zijn architectuur in de vorm van een amfitheater.

Faciliteiten

U kunt zich geheel ontspannen in het welzijnscentrum met schoonheidssalon, kapper en boek een heerlijke Spa behandeling of massage. Geniet van een hydromassagebad, sauna met hamman en stoombad. Of ga sporten in de sportzaal met fitness ruimte met de allernieuwste toestellen of heerlijk “runnen” op het joggingparcours.

Er zijn ook 4 zwembaden, waarvan één met een glazen schuifdak! Heerlijk als het weer wat tegen zit.

Culinair

Op de Costa Magica zijn verder 4 restaurants, waarvan 2 hoofdrestaurants, een specialiteitenrestaurant (tegen extra betaling) en één buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en snacks.

U kunt gebruik maken van de vaste zittingen, deze begint om 18:00 en om 20:15 of zelf bepalen met Any-Time Dining in het hoofdrestaurant. De keuze is aan u!

 

Cruiseschip-Costa Magica-Costa Cruises-Disco

Entertainment

Na het diner kunt u genieten van een productieshow in het theater. Het theater op de Costa Magica is indrukwekkend met maar liefst drie niveaus en biedt aantrekkelijk entertainment. Of kiest u ervoor om een gokje te wagen in het casino of uw heupen laten zwieren in de discotheek.

Er zijn meer dan 11 bars waar u kunt genieten van een drankje en gezellige live-muziek. Kortom u hoeft zich echt niet te vervelen aan boord van de Costa Magica!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan