Menu

Corona Beleid

Controleer uw maatregelen per rederij

Wij adviseren onze klanten om de website van de rijksoverheid te raadplegen voordat u op vakantie gaat. Hier heeft u de laatste informatie betreft welke formulieren u moet invullen voor de landen van aankomst per vliegtuig of schip.

De rederij kan ten alle tijden de maatregelen versoepelen of verscherpen. De test-vaccinatievoorwaarden, de geldigheidsduur van het testresultaat en de geaccepteerde vaccins kunnen verschillen per land, regio en rederij. Soms is dit ook afhankelijk van het aantal cruisedagen. Captain Cruise adviseert om in alle gevallen een negatieve PCR-test voor alle reizigers binnen 48 uur voor vertrek van het schip. In de meeste gevallen worden geheel gevaccineerd verstaan onder 2 vaccinaties en 1 booster die tenminste 20 dagen voor vertrek is uitgevoerd.

Captain Cruise is niet aansprakelijk wanneer klanten een ander advies opvolgen, niet verantwoordelijk voor de uitvoering, handhaving en gevolgen van de test en vaccinatievoorwaarden. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen van het niet voldoen aan de gestelde voorwaarden (hierbij geldt ook geen kosteloze annulering of compensatie). Klanten zijn zelf verantwoordelijk om voor hun cruise te checken wat de eisen zijn voor de verschillende rederijen en luchtvaartmaatschappijen.

Voor de actuele veiligheidsmaatregelen verwijzen wij u graag naar de website van de rederij. Deze websites hebben de meest up to date informatie.

Aan boord

Aan boord kunnen de regels versoepeld of verscherpt worden tijdens de cruise. De rederij kan ten alle tijden de regels aanpassen. Enkele regels die nog van toepassing zijn:

  • Gespreide incheck tijden
  • Gezondheidssscreening bij inscheping
  • Verhoogde reinigingsmethodes door het gehele schip
  • Uitgebreid medisch centrum aan boord
  • Mondkapjes dragen in theater
  • Wel vaccinatieplicht voor sommige excursies


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan