Menu

Celestyal Olympia

 

Cruiseschip-Celestyal Olympia-Celestyal-Pool

Celestyal Olympia, klaar voor de Griekse Eilanden

Dit schip is een klein en gezellig schip. In 2005 is ze geheel gerenoveerd. De rederij brengt de Griekse cultuur aan boord. U kunt genieten van de authentieke sfeer aan boord! Er is genoeg plek om te ontspannen, maar ook om vermaakt te worden! Er gaan maximaal 1450 passagiers aan boord. Aan boord zijn uw drankjes inbegrepen.

Het schip heeft diverse hut categorieën; binnenhutten, buitenhutten en enkele suites.

Faciliteiten aan boord van Celestyal Olympia

Geniet in de Griekse buitenlucht van de aangename temperatuur in het zonnetje! Ga liggen op een ligstoel en lees een goed boek! Als u het warm heeft gekregen neemt u een heerlijke duik in het zwembad om lekker af te koelen.

Daarnaast is er voor de sportievelingen die hun conditie graag op pijl houden een fitnesscentrum. Hierna kunt u stoom af blazen in de sauna.

Culinair genieten aan boord van Celestyal Olympia

Aan boord kunt u genieten van heerlijke mediterrane gerechten. Lokale gerechten worden met zorg bereid door de chef. Op het schip zijn 3 maaltijden per dag waar u van kunt genieten. Daarnaast hebben ze een afternoon tea.

U kunt kiezen om in het buffet restaurant te eten, of kiest u liever voor à la carte eten? Aan u de keuze!

 

Cruiseschip-Celestyal Olympia-Celestyal-Lounge

Entertainment aan boord van Celestyal Olympia

Van Bingo tot danslessen er is een breed scala aan activiteiten op de Crystal Olympia. Er worden diverse knutsel activiteiten, spelavonden en entertainment aangeboden! U hoeft zich niet te vervelen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan